400as ktért szurkolok, tőlem maradhati tt a piac...
400as ktért szurkolok, tőlem maradhati tt a piac...
akkor együtt szurkol az egész társaság a long -ért .-)) de jó lesz...:D
hát most már el kell hinni az emelkedést:-) be is longolom.
ah so :)
nekem marad a long. stop betéve, lassan irány a Balaton :)
most a legizgisebb :D lehet izgulni hogy Bux emelkedjen nap végéig...mert nem tudsz csinálni semmit se..egyszer már volt ilyen.
igen, de ott van még az "elszámolások" menüben hogy mennyit kerestem rajta...viszont a fő lapon az "árkülönbözet" -nél ugyanez minusz eredményként jelenik mindig meg..ha nyereséges volt az ülzet :D tök logikus..
viszont nincs annyi szabad pénz hogy feltöltsem az egyenleget...majd a következő napon jóváírják...
ilyenkor mozi
ha nyerőt zársz, elvileg több pénz van a szládon, mert a különbözetet jóváírták. át kell vezetni a derivatív szlára, és mehet a trade.
én meg nem zártam a shortomat, szívás. most azt lesem, hogy mikor megy egy kicsit lentebb. nem akarnak lentebb menni, kár.
Lehet elszúrtam valamit :D
zártam egy nagy adag shortot 23.700 körülről...és ilyenkor negatív eredmény lesz a számlámon 1 napig, míg el nem számolják...viszont nincs annyi pénz szabadon hogy feltölthessem...:DD
ez az egyedüli hibája a questor rendszernek..
most mozi lesz egész nap :DD
ha nagyon megindul lefele az csúnya lenne számomra...aztmondja bróker hívjam akkor, majd megpróbál ő zárni akkor. :DD
zártam shortokat...igy most longban vagyok..
Questor rendszer egyedüli hibája hogy a nyereséges pozíciót ha lezárok akkor az "egyenleg" átmegy minuszba......fel kell tölteni a számlát ha csinálni akarok valamit...
hati katasztrófa...
na, most meg pont nem akar esni......majd egyszer csak nagyon megindul valamerre.
Dobj fel egy grafit ránézünk,bár én most megbeszélésre megyek stoppot beraktam...
Én egy lefelé táguló "csatorna" (vagy mit:), nem tudom a pontos nevét) alakzatot látok a buxban aug eleje óta, alj 16,5k környéke.
ez szerintetek fordítós alakzat?
Most ez olyan hihetetlennek tűnik...buxli lehet még ma elpusztul végelgyengülésben :D