Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: nincs cím

#409417 BudFox Előzmény: #409408

most a legizgisebb :D lehet izgulni hogy Bux emelkedjen nap végéig...mert nem tudsz csinálni semmit se..egyszer már volt ilyen.

#409415 BudFox Előzmény: #409409

igen, de ott van még az "elszámolások" menüben hogy mennyit kerestem rajta...viszont a fő lapon az "árkülönbözet" -nél ugyanez minusz eredményként jelenik mindig meg..ha nyereséges volt az ülzet :D tök logikus..

viszont nincs annyi szabad pénz hogy feltöltsem az egyenleget...majd a következő napon jóváírják...

ilyenkor mozi

#409409 holnor Előzmény: #409401

ha nyerőt zársz, elvileg több pénz van a szládon, mert a különbözetet jóváírták. át kell vezetni a derivatív szlára, és mehet a trade.

#409408 Csilla76 Előzmény: #409407

én meg nem zártam a shortomat, szívás. most azt lesem, hogy mikor megy egy kicsit lentebb. nem akarnak lentebb menni, kár.

#409407 BudFox Előzmény: #409400

Lehet elszúrtam valamit :D

zártam egy nagy adag shortot 23.700 körülről...és ilyenkor negatív eredmény lesz a számlámon 1 napig, míg el nem számolják...viszont nincs annyi pénz szabadon hogy feltölthessem...:DD

ez az egyedüli hibája a questor rendszernek..

most mozi lesz egész nap :DD

ha nagyon megindul lefele az csúnya lenne számomra...aztmondja bróker hívjam akkor, majd megpróbál ő zárni akkor. :DD

#409401 BudFox Előzmény: #409365

zártam shortokat...igy most longban vagyok..

Questor rendszer egyedüli hibája hogy a nyereséges pozíciót ha lezárok akkor az "egyenleg" átmegy minuszba......fel kell tölteni a számlát ha csinálni akarok valamit...

#409365 BudFox Előzmény: #409361

na, most meg pont nem akar esni......majd egyszer csak nagyon megindul valamerre.

#409359 gerzion Előzmény: #409355

Én egy lefelé táguló "csatorna" (vagy mit:), nem tudom a pontos nevét) alakzatot látok a buxban aug eleje óta, alj 16,5k környéke.

ez szerintetek fordítós alakzat?

olyan sc-t pukkanna mint…

#409351 szotyi

olyan sc-t pukkanna mint az atom, ha lenne rá igény

de lehet, hogy megint okosabbak vagyunk mindenkinél