Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: kötvények

#409450 hAliG Előzmény: #409416

Én arra gondolok, hogy a likvidáltak pakkjait megbeszélt (?) szinteken átadták vki(k)nek. Pl. 7600Ft-ra pakolták, a vevő pedig megvette - néztem realtime, hogy folyamatosan töltötték a 7600-at, vki pedig folyamatosan vette.

#409416 holnor Előzmény: #409413

milyen átkötésekre, pakkátadásra gondoltok? a hatis forgalmat figyelembe vettétek?

#409413 Szundi Előzmény: #409397

Ha tényleg így volt akkor nem érdeke annak a részvényesnek h olcsóbb legyen aminél vette. Vagy tud valamit. Nagyon nagy tételben voltak ezek az átkötések. Már csak a fogalomból ezt lehet leszűrni.

#409393 Szundi Előzmény: #409330

Az is furcsa volt valamelyik napokon szerdán meg tán kedden is volt olyan,hogy nagyon meg állt az árfolyam 7600 ft nál. Nem tudod lejjebb menni az istennek sem. Mintha oda szögezték volna.

Re: Új projek lesz még idén. Ahoz kell, vagy nem?

#409390 Lxrose Előzmény: #409358

Igazad lehet, és az ész azt diktálná, hogy várjanak kicsit vele, ha nagyobb mennyiséget akarnak eladni (ha ez ez utolsó a csomagból), de mivel mégis megjátszák, biztos meglesz a helye is rögtön.

#409358 holnor Előzmény: #409323

1. azért ez nm biztos hozam.

2. szvsz csak úgy nm indítanak kötvénykibocsátást, előtte egyeztettek az intézményiekkel.

#409332 Lxrose Előzmény: #409314

Én óvatos gyüjtögetésbe kezdtem. Nem várok 2009 márciust, legalábbis ebben a részvényben nem, bár szerintem a többiben sem lesz.

#409330 hAliG Előzmény: #409321

Ha jönnek a projektek akkor biztosan nem lefelé mennénk, de ha a világ megint összeszakadna, akkor lefelé mennénk, akármilyen funda lehetne mögötte..

A lényeg, hogy nem szakadjon össze, akkor szerintem E-Star hamar visszatér a korábbi 10k feletti szintre, főleg így, hogy szerencsétlen befhitelesek mind ki lettek nyírva.

#409323 hAliG Előzmény: #409310

"PFOS vélemény

Bár az eddigi kötvénykibocsátásokon keresztül érdemben tudott friss tőkét bevonni a társaság, a jelenlegi rendkívül pesszimista piaci környezetben nehezebb dolga lesz az E-Starnak."

Szerintem meg a biztos hozam lehet, hogy épp arra hajtja a "tőkét", hogy E-Starba tegye..

Elég gyorsan kiadták ezt az újabb kötvényjegyzést, remélem aug. 31-én valami nagyobb horderejű dolgot is megtudunk (amihez kell az ebből a sorozatból is befolyó lóvé)!

#409321 Szundi Előzmény: #409314

Szerintem ha jönnek a projektek akkor már az a szint nem lesz! Én is vettem akkoriban meg is van még az a pakk. De nem hiszem hogy odáig már lemennénk. Én is ezen a szinten szálltam be. Mert ha jönnek a projektek, akkor lefelé mennénk?

#409314 hAliG Előzmény: #409261

Gondolkoztam egy kis bővítésen, csak azt nem tudom, hogy várjak-e még, vagy itt próbáljam..

Inkább még várok :) Jól jöhet még az a pénz, ha újra eljön 2009.03...