Egyik nap 500 minusz,másik nap 400 plusz,egy vidéki kollégám erre azt mondaná:terry is meg black is-férfi is meg nő is-angol is meg magyar is---->Őőrült egy világ ez (megtörtént):D Egyébként futik minuszban,de vevők már 8 k felett sorakoznak a könyvben.
Amcsik feltámadóban vannak!
Kérdés, hogy akarják-e még a manipulátorok, hogy összeszakadjunk vagy irány újra fel, egy újabb csúcsra !?
hati forgalma mindössze 26 konti. likvidálásnak konyec.
Nna....Van már olyan pakkom, amivel nyerőben vagyok....meg olyan is amivel éppen a pénzemnél....
Csak így tovább....szépen lassan, nyugodtan.....;)
Bocsánat, mondjátok már meg, hogy annak mi értelme van, ha valaki betesz egy darabot eladásra? Jelezz valakinek, vagy csak egyel hátrébb tolja a könyvet, hogy ne lássuk a ilyen módon hatodikká vált tételt, vagy mi a szösz,??? Nem fontos, csak nem tudok rájönni.
Az aranyra kellene még 100%-os fedezet, és szépen meg is oldanák olcsón az átmenti részvényáremelkedést, kockázatvállalási hajlandóságot.
Igen, ezért írtam. Plussz még úgy tünik, hogy a sváci frank longosok is szívnak, ha az árfolyamot tényleg sávosan rögzítik. Mindenesetre a pletyka megtette hatását, talán ez is az egyik eszköztára a svájci jegybanknak.
EU értékpapírpiaci politikáját koordináló szerve (ESMA) a short (vagyis eladási) pozíciók ideiglenes betiltását javasolná a kontinensen, mondták ügyhez közelállók a The New York Times-nak.
Az mindenképpen. Úgy tünik, 7400-as támasz ismét megfogta, az őrület elmúlni látszik a papírban, úgyhogy én egy stabil 1-2%-os emelkedést javaslok 8700-ig, onnan egy 7-8%-os ralli egy nap alatt. :-)
Mindenképpen be kéne tiltani mindenhol, ilyen szar világgazdasági helyzet mellett. Nálunk meg legfeljebb nem az lenne a leggazdagabb, aki most vezeti a listát.