Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#408883 Margaretta Előzmény: #408875

Igen, így van. Most az a fontos, hogy lehetőleg még aznap zárjad a pozidat és kisebb nyerővel érd be, mint "normális" esetben.

Segíthet a forgásban az rsi és az macd. Akkor nyiss longot, ha mindkettő alacsonyan van, de ne várd meg, míg felmegy, előbb zárjál. És fordítva.

Jó, ha kis időtávon pl.: 10 percesen nézed, vagy amelyikhez hozzászoktál az 5-10-15 percesek közül. Így nem ér nagy meglepetés, csak néha kisebb :)

#408878 Csilla76 Előzmény: #408874

itt hol állhat meg az esés? 15knál?:-)

ma meg azért esünk, mert kint esnek..hű, mingyá adat lesz.

ds

#408877 Waszeitung

Köszi lányok fiúk,napi alj közelben minden ez döglött macskának néz ki nagyon...Rozsdáskilincs Te kotlasz még a shortokon? :D

#408875 Hathor Előzmény: #408857

Nem az a cél hogy cinklejük egymást, nem vagy egyedül ezzel a problémával.

Mindegyikünk átesett hasonlón, ha nem is hagytunk egyben ekkora bukót realizálódni.

Minden ügy oda jut kockázat kezelés a SZENT Stop loss.

Nehezen tudjuk elfogadni, de így van.

Igazából a stop loss egyedüli ellensége az állandó forgás, daytraderség szerintem, de számomra mindig is az volt a daytrader üzemmód.

Macsaka kergeti a farkát egész nap!

Miközben Pl: Rozsdáskilincs barátunk is nyit ahol kell jelekre, majd megy irányába az árfolyam, nem gondolkodik forogni, utána stop.. és elmegy a kertbe megnézi a virágokat, kifekszik a nyugágyba :))

Szóval valahogy így kéne, ezt tanuljuk :)

NA én tényleg valami kaja után nézek.

Napon belül +3%-ról -3%ra esni szép...

Ma is megvolt a 6% az indexben.

#408869 kerikoma Előzmény: #408864

Ricsi nagyon szarul néz ki, nemhiába voltál bizonytalan a 32-es támaszba....

Már harmadik napja ez a játék, magasan kezdünk aztán irány a kút....

#408868 Rozsdáskilincs Előzmény: #408857

azt javaslom nézd meg mivolt az eredeti belépő oka! Ezzel most mivan? Mi történhet a legrosszabb esetben azt szorozdmeg kétszer és a kapott eredmény elfogadhatóe számodra. Talán segit valamit.

#408867 Fornit Előzmény: #408864

Hát nekem az a szerencsém hogy nem adtam rá 950-en. Kb napi maxon aktiválodott volna a stoppja :))

#408865 Rozsdáskilincs Előzmény: #408848

Mindegy hol vannak! Minden szereplő máshova rejti szerencsére!

Már irtam egy történetet egy brókerről aki azt hitte mikor brókerlett innentől mindentlát és meggazdagszik. Nem igy történt bukó lett továbbrais. A kutya máshol van elásva, a fejekben.

#408859 Alexander Előzmény: #408856

Igen, 17100 volt a tegnapi alj, hirtelen leszakadt, nem sok kötés volt ott, hamarosan visszahúzták 17300ig.

#408857 Forcag Előzmény: #408853

köszönöm a válaszokat - ezen a fórumon legalább nem kapok negatív hangvételű hozzászólásokat - Tervem egyébként az, hogy a várva várt felpattanásban lezárom. Jelenleg viszont ez nagyon csúnyán fest- és a felpattanási kísérletek is csak rövid életűek...