Tudjuk, legalábbis néhányan!
A tőzsde 90% pszciho
Van még, meg dtzek is folyamatosan
Igen, így van. Most az a fontos, hogy lehetőleg még aznap zárjad a pozidat és kisebb nyerővel érd be, mint "normális" esetben.
Segíthet a forgásban az rsi és az macd. Akkor nyiss longot, ha mindkettő alacsonyan van, de ne várd meg, míg felmegy, előbb zárjál. És fordítva.
Jó, ha kis időtávon pl.: 10 percesen nézed, vagy amelyikhez hozzászoktál az 5-10-15 percesek közül. Így nem ér nagy meglepetés, csak néha kisebb :)
Hathor
a kereskedésben a spekuláns esze az ellensége:-)
hatit mára befejeztem... :((
itt hol állhat meg az esés? 15knál?:-)
ma meg azért esünk, mert kint esnek..hű, mingyá adat lesz.
Köszi lányok fiúk,napi alj közelben minden ez döglött macskának néz ki nagyon...Rozsdáskilincs Te kotlasz még a shortokon? :D
Nem az a cél hogy cinklejük egymást, nem vagy egyedül ezzel a problémával.
Mindegyikünk átesett hasonlón, ha nem is hagytunk egyben ekkora bukót realizálódni.
Minden ügy oda jut kockázat kezelés a SZENT Stop loss.
Nehezen tudjuk elfogadni, de így van.
Igazából a stop loss egyedüli ellensége az állandó forgás, daytraderség szerintem, de számomra mindig is az volt a daytrader üzemmód.
Macsaka kergeti a farkát egész nap!
Miközben Pl: Rozsdáskilincs barátunk is nyit ahol kell jelekre, majd megy irányába az árfolyam, nem gondolkodik forogni, utána stop.. és elmegy a kertbe megnézi a virágokat, kifekszik a nyugágyba :))
Szóval valahogy így kéne, ezt tanuljuk :)
NA én tényleg valami kaja után nézek.
Napon belül +3%-ról -3%ra esni szép...
Ma is megvolt a 6% az indexben.
short lezáródott 50en.. minimális nyerővel.. ricsi miatt...
Ja, KT kitágult, volt 400is, 18k felett meg kb100-130.
ezt a kicsi short nyerőt se tudom realizálni, nem hiszem el... kalap fos van.
Ricsi nagyon szarul néz ki, nemhiába voltál bizonytalan a 32-es támaszba....
Már harmadik napja ez a játék, magasan kezdünk aztán irány a kút....
azt javaslom nézd meg mivolt az eredeti belépő oka! Ezzel most mivan? Mi történhet a legrosszabb esetben azt szorozdmeg kétszer és a kapott eredmény elfogadhatóe számodra. Talán segit valamit.
Hát nekem az a szerencsém hogy nem adtam rá 950-en. Kb napi maxon aktiválodott volna a stoppja :))
Mindegy hol vannak! Minden szereplő máshova rejti szerencsére!
Már irtam egy történetet egy brókerről aki azt hitte mikor brókerlett innentől mindentlát és meggazdagszik. Nem igy történt bukó lett továbbrais. A kutya máshol van elásva, a fejekben.
totál ko vagyok a mai naptól...
Igen, 17100 volt a tegnapi alj, hirtelen leszakadt, nem sok kötés volt ott, hamarosan visszahúzták 17300ig.