Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Azt a szép pluszt vissza…

#408805 Donoo

Azt a szép pluszt vissza is adták...

Re: nincs cím

#408519 Előzmény: #408361

A shortolással szerintem manapság az a baj, hogy egyrészt az automata rendszerekben már el is indíthatják az esést, másrészt fenn is tarthatják. Amikor a short ügyletek csak trendeket lovagolnak meg és kisimítanak (azaz méreteiben töredékei a valós folyamatoknak), akkor nincs velük semmi baj. De amikor már lényegesen magasabbak, mint a tényleges folyamatok értéke, akkor már ezek irányítanak és nem a valós piaci folyamatok.

A shortolások szabályait kellene megváltoztatni, például maximalizálni mind a mennyiségüket, mind az abban lévő értéket mondjuk az adott termék teljes (m)értékéhez képest.

#408407 BudFox Előzmény: #408356

úgylátszik az 1130 -at nem engedik elesni..mert a futuresok vastag pluszban vannak már most.

#408361 kelvin Előzmény: #408356

Nem, max betiltják a shortolást, de az meg sosem jött be eddig. A shortosok csak tetézik az esést, de alapvetően nem ők azok akik beindítják és fenntartják.

Amúgy meg a shortos a legjobb vevő, mert neki semmi sem drága! :)

#408356 Nessuno Előzmény: #408306

Az amúgy nem lehetséges, hogy egyre többen shortolni akarnának és azokat majd egyszer megszívatják? Már csak a miheztartás végett?

Hát a tegnapi emelkedés …

#408336 Fornit

Hát a tegnapi emelkedés az visszaadva.

#408318 Csilla76 Előzmény: #408306

short tekintetben nem csalódunk benned:-)) gondoltuk, hogy erre gondolsz, egyébként most én is. még van lefele hely.

szerintem a mai futi záró 1099 lesz.

#408314 Csilla76 Előzmény: #408308

Eléggé xar lehet most nekik. A felelősség nagy, érdekcsoportok fenyegetik őket.. maffia!!! is:-), kell a testesőrség:-D

#408308 Donoo Előzmény: #408306

Ma Obama-Berni találkozó van, holnapig kiagyalnak valamit :)

Kissherceg: Ennyi jut eszembe erről:

"Hivatalos vagyok oda én is, nem mennék ha százszor üzennék is..." :DD

#408306 BudFox Előzmény: #408301

az 1330 az támasz , nem ? ha harmadszor is kitart akkor jó...ha nem akkor tovább lefele.

Ázsia meg lehúzza igy van..tehát az egész világ esik tovább..

most ott vagyunk mint záráskor kb...tehát gap nélkül nyitnánk ki.. aztán lehet holnap majd agyalni hogy mi legyen...de szerintem full short pakk rá, és kész. .-))