Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#408486 panpeter Előzmény: #408480

Így. Sok kis csiribirit remélem kiszórták végleg. 10k felett kellenek majd megint:)

#408480 Lxrose Előzmény: #408476

Nem is láttam, hogy miért volt annyira sürgős -5%-ra tenni valakinek. Így járt.

#408477 Lxrose Előzmény: #408467

Támaszunk egyelőre tartja magát. Vagy úgy is mondhatnánk, hogy ismét bizonyít. Utoljára a nyugdíjpénztárpara idején jártunk 7400 körül, utána szép kis ralli jött. Ha megint pattan hosszú távon (miért ne tenné), akkor a dupla alj is megvan.

#408476 panpeter Előzmény: #408458

13 db-ot én vettem piacin, mert zavart a -5%:) Ilyen olcsón még úgy sem volt belőle:) Nem mintha az 1xxx darabomnál számítana, de legalább szórakozok.

#408458 Lxrose Előzmény: #408447

Érdekes helyzet van. Még a könyvben az eladói oldalon nem állt, csak 7600 felett eladó, néhány lelkes spekuláns már 7400 alatt is adott el, így közel 300 Ft-os különbség volt a két láb között. Aztán persze a 13 darabos eladó már beállt 200 Ft-tal lejjebb. Speka papír lettünk, remélem, csak átmenetileg.

#408352 Nessuno Előzmény: #408338

Az állami pakkot szerintem el lehetne már felejteni egy időre. Ha van eszük (és remélném, hogy egy kicsi még van), akkor nem 100 darabokkal adnak el. Hanem meghatároznak egy fix árat és annyiért eladják egyben. Nem hinném, hogy azokkal a mennyiségekkel, amikkel rendelkeznek más papírokban is, a tőzsdére kellene menni kis darabszámok mellett.

Amíg tart a para, az a BUX tagokra ki is fog hatni. Az amcsik ma megint csúnyán zártak, ergo a holnapi nap is veszélyes lehet. Viszont ha lezajlik ez az őrület, akkor elképzelhető, hogy nem olyan gyorsan fognak innen emelkedni az árfolyamok. Főleg, hogy nem fogják egyik napról a másikra eltüntetni az adósság gondokat, meg a magas CHF-et sem.

#408340 taresz Előzmény: #408331

Félek, hogy átmegy csorgásba, aminél kis forgalom mellett a kicsik generálják tovább az esést.

Kirázódnak, mint én. Jelen helyzetben nem bánom.

DJ, SP közben megint csúfos.

#408331 Formerplayer Előzmény: #408323

Kétszer végigolvastam, mit írtam, de sehol nem láttam olyan részt benne, amiből ezt a következtetést lehetne levonni...

Örült idők, elképzelhetetlen dolgok is megvalósulhatnak..meg azok ellenkezői is...

De legalább a tőkeáttételesek kényszereladásain már túl vagyunk....ezek szokták leginkább összeomlasztani az árakat...

#408323 taresz Előzmény: #408296

Ezzel azt akarod mondani, hogy ha a világ tőzsdéi szakadnak, akkor sem fog esni az árfolyam?

#408296 Formerplayer Előzmény: #408287

A magyarázat első részével egyetértek, valóban nagyok(1% körüli vagy felüli) nem adtak egy darabot sem, sőt az elmúlt három napon közel 40000 darab papír került egy új,nagy kézbe...

A mai nappal valóban 99%-os a tőkeáttételesek kiszórása, innen már nem nagyon fog nyomás jönni...

Azt hogy a cég mit tehetett volna, azzal igen erősen vitatkoznék..Rászánt volna 100 milliót és megtartotta volna 10.000-en?

Szerinted 4000-es OTP-nél, nem kezdtek volna el sokan realizálni, mert "ezen még van legalább nyerő és inkább érdemes most OTP-be átugrani, aztán majd visszaszállok ide, ha az visszapattant 5000-re" effektus nem működött volna?

Cserébe most nyakig lennének részvényekkel ,magas áron, s akkor meg az lenne a támadási felület, hogy a kötvényesektől nem arra kaptak pénzt, hogy tőzsdézzenek, hanem hogy a core-businessel foglalkozzanak..s el kellene halasztani mondjuk a mvásárhelyi fejlesztéseket. Na ebben az esetben valóban esélyes lenne, hogy kiszáll valamelyik külföldi, mert tőzsdézni ők is tudnának más pénzével, amely mentalitás teljesen idegen a cég eddigi filozófiájától.

Szóval az ár ugyanitt lenne,csak jó eséllyel az életben többet új tulajokat be nem tudnának csábítani.

Lehet választani, mi a jobb.....

#408293 Janicroft Előzmény: #408287

Hmm, nagyon szépen becsomagoltad ezt a "disznóhúst kerülő nagytőkés" dolgot, de nem hiszem hogy ez egy olyan fórum ahol ezt nagyon erőltetni kellene. A társaság vezetősége pedig más módon kell hogy részvényesi értéket teremtsen,- és ezt teszi is gondosan- nem az árfolyam ilyen-olyan befolyásolásával. Mondom ezt úgy hogy bőven 10K feletti bekeráram van és nem térek magamhoz az elmúlt napok láttán.

#408287 Traderix Előzmény: #408275

Biztosra mondhatom hogy egy nagy sem adott és hogy nem is fog. Egyszerűen a kicsi magyar embert fingatták meg a cég hallgatólagos beleegyezésével, amikor hagyták hogy a domino tovább szedje áldozatait napról napra.

A szomorú az, hogy a kicsik saját maguknak ásták meg a másnap sírját. Számomra felfoghatatlan, hogy a cég ezt hogyan tudta végignézni úgy hogy meg volt az eszköz a megállítására. Ugyanis az tudható hogy 100k hatija van a cégnek és feltételezhetően nekik is kellet pótfedetet befizetni. Hacsak nem tartanak száz millákat fölöslegesen a brokinál.

Ha hétfőn visszalökték volna az árfolyamot akkor abbamaradt volna minden. Inkább hagyták százasával elveszíteni a vagyonukat egy-két külföldi disznóhúst kerülő nagytőkéssel szemben. Ez szégyen, és mutyipapír lett a kedvencemből.

#408275 hAliG Előzmény: #408247

Végül is ez jó hírnek is mondható, persze azok számára nem, akiket likvidáltak és most el vannak keseredve, mert az tényleges bukó :(

Estünk emiatt eleget, talán nagyobb befektetőknél nem szakad el a cérna és nem fogják önteni, viszont, ha a nagy tőzsdezutty ideje most jött el, akkor mehetünk lefelé tovább.

OTP biztosan pluszban van, tehát neki nem fáj annyira, ha adja, de reméljük megtartja a pakkját. Az államnál lévő pakkot dobálhatják még, ami nem fáj nekik. Az hiszem a többieknek mindenkinek fáj, ha végső esetben (teljes krach) dobni kell.

Kihagytam valakit (nagy pakkot), akinek nem fáj? :) (ERSTE?)