Tegnap csak tippeltem, nem sok alátámasztással, de a tipp az volt, hogy új csúcsra megy SnP :) 1600 fölé.
Hathor jó kis anyagot csinált, Elliott felviszi oda :) Aztán jöhet a végítélet..
Tegnap csak tippeltem, nem sok alátámasztással, de a tipp az volt, hogy új csúcsra megy SnP :) 1600 fölé.
Hathor jó kis anyagot csinált, Elliott felviszi oda :) Aztán jöhet a végítélet..
ha S&P-t megtartja az 1155 a héten, és elindul felfelé onnan, akkor gigabull sztem
bár annyi minden ellentmond neki (audjpy, auszi index...)
Jah, közben meg a többi tőzsdét minden nap egyre lejjebb küldik ezzel a játékkal :)
Ne mond, hogy titkon, nem számítottál rá...))
ez hatalmas :))
Sztem urai a helyzetnek. Hagyják kipánikolni a remegő kezeket és kitombolni a shortosokat, és péntek estére 1155 fölé zár az S&P, és akkor mintha misem történt volna a héten, nem sérül az emelkedő trend.
már töröltem, én is mosolyogva olvastam, azért bejöhet, mondjuk én 5% esélyt adnék max.
Az ilyen levelezóket le kell tíltani. De előtte még replyzzed nekik, hogy van még több mint 10K a DOW-banl amiből eshet , és nem kell 1500 pont esésből ekkora nagy ügyet csináljanak. Tudod mit, inkább ne írjál nekik vissza semmit :-)
csak azt tudnám miért nem jan elején jött ezzel elő....mikor mindenki 1600 SP-t josolgatott.
decemberben januárban mindenki a mondjunk minél nagyobbat játékkal volt elfoglalva...
most pedig pánik van-volt.....ezért mondjunk minél ijesztőbbet játék megy....
bekövetkezhet éppen....akkor bevetem a pázsitott burgonyával,kukoricával,lucernával,kecskét veszek-sajtot,tejet cserélek arra amit nem termelek..
de ahogyan Kosztolány irta minden könyvében szinte......eddig az összes világvége joslat megbukott és soha nem következett be...
mondjuk kiváncsi lennék felébredne,erre mit mondana....:)
tyűha...az nem semmi..
most viszont valami ilyen hangulat van a tőzsdéken a napokban :D
Hűha! Ez tényleg eddig a legdermesztőbb...
pont most néztem meg az "íméljeim" kaptam egy hírlevelet a Zacks.com-tól
"We will likely see 50% unemployment, a 90% stock market drop, and 100% annual inflation . . . starting in 2012."
Ha ez bekövetkezik az... kimondani is szörnyű....
most egy kicsit lenyugodtak....lehet hogy lesz egy kis emelkedés ebből ?
http://www.vg.hu/penzugy/tokepiacok/kozoljek-a-hibakat-harcol-washington-ellen-az-sp-355358
komcsi ország.. felesel az ki a sajátjában nem látja a gerendát..nekünk dumálna a szabadságról meg szabadpiaci verseny.. ehh
ma tolhatnak kint egy 5%-ot lefele, mert fals volt a kitörés elvileg...
Mekkora lúúúúzer :D
"Több mint 30 százalékot bukott idén a válság sztárja
2011. augusztus 10. | 17:14
Küldés e-mailbenNyomtatható verzióHozzászólás
A válság alatt legnagyobb nyereséget elkönyvelő hedge fund guru folyamatosan bukik idén, ami egyre inkább a befektetőinek pénzkivonásával járhat. Paulson nagy tételben fogadott a részvények, különösen a bankpapírok emelkedésére, az utóbbi hónapokban azonban legnagyobb alapjai annak ellenére 20-30 százalékos veszteséget mutattak, hogy a guru már beígérte részvénypozícióinak leépítését - írja a CNBC. "
:-))
Hathor 1130 at számolt támasznak..most is azon pattog ha jól látom...ha ez megtartja akkor nagyon erős támasz lesz...innen jöhet a "B" pontra most már tényleg...
na lássuk a medvét :-)
Kezdd el főzni, mert a la natur rágós lesz! :))