Csak érted, mikor fogunk tudni kiszállni ha lemegy 15re, higitok én amig van lóvé, csak ha 15ről lemegy 8ra akkro mi van?
Csak érted, mikor fogunk tudni kiszállni ha lemegy 15re, higitok én amig van lóvé, csak ha 15ről lemegy 8ra akkro mi van?
20nál? Ilyen hangulatban? Meg ha letoljátok, akkor inkább 15, ha már lehet célárat kérni. :-)
Lökjétek meg holnap 18ig, aztán meg 15ig. Garanciális Péter érezze, milyen jó is 10forinttal drágábban jegyezni a piaci árnál. :-)
aha persze
olv csak el a pf kreg topikban mit írnak a haverok mennyivel vannak beragadva
- hát még ebben
haverokal jól nyomjuk.mol short 2k, trakit 566ról forditottuk de szélel szenben nem lehet így tömtünk. Phylen gondolkodunk.de nem elég olcsó így letoljuk még:-)
Ugye nem azért adod ki majd 25 körül, hogy kitömd az embereket a napokban begyűjtött papírokkal? :-)
csak nem úgy érzem bevitek a málnásba.de figyeljen ki fogom adni a vételi jelzért:-) de elötte a krémből nem árt ha mindenki itt lesz
phyl eddigi min záró 22 volt, sajna ma is ott zárt
a kreg meg mindenkori minimum zárt ma
szerintem is lesz ez még 20 alatt, ha csak nem jön valami nagyvevő -
ráadásul jenőbá folyamatos feldumcsija mindig jó jel
gondolom van neki vagy 1000 darab ĐĐ
Annyi ne legyen, de 20 alá se menjen inkább be..
Neked is szép pakkod elsz akkro már.
Én megvárom szeptembert hátha, lesz valami, ha nem 400k-ért veszek még, reméljük olcsón, ha már nem megy fel 50ig:)
ja, és mi van, ha nem teljesül a cégbírósági bejegyzés holnapig, és elmarad a tőkeemelés?? egy ilyen hír garanciálisan bevágja 20 ft alá papírt... kérdés, hogy ez esetben egyáltalán érdemes lesz-e venni, vagy akkor új célárat kell meghatározni, a jól bevált 8 ft-ot?
ma lehetett volna 19.... de remélem lesz még 20 alatt, mert akkor vennék még; eco-t tartom van belőle majdnem 2k, azt tenném át phyl-be, csak a szigetet akarom megvárni vele, vagy hátha lesz benne kisebb felrántás még a héten 300 körüli árfolyamra, és akkor viszont kiszállok belőle.
20 ft-on a holdingosból 25-28k-t jelentene, így akkor 85-88k tyúkost tartanék a csodában bízva :))
Nekem nem úgy tűnt, hogy nagyon 20 alá akar menni...
Pedig ekkora Oti, meg Mol bukta után simán benne kellett volna, hogy legyen a 19-20 Ft...
Mindegy én visszavettem a tegnapi pakkocska egy részét 22 Ft-on, meg van egy kis oti záróból...
Meglátjuk...
Nem sok papír van már nálunk, max 30%...
ez durva nap volt... reggel még büszke voltam magamra, hogy nyerőben eladtam a tegnapi eco-t 306-ért, napközben azért, mert láttam, hogy otp esni fog, még vicceltem is, hogy vajon bekopogtat-e a 4000-es szobába... 4200 körül beálltam 4090-re, hátha benéz egy kicsit 4100 alá... időm nem volt visszavonni, aztán meg olyan adok-kapok ment, hogy kivágtam 3900-ért.... most vettem megint eco-t 260-ért 700 db-ot...
phyl-t majd 20 alatt jövő héten.