Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: df

#408212 BigRabbit Előzmény: #408202

Londontol, ez jo :) Hat igen, ez lenne a terv. Egy tuti, nehez lesz, de ramegyek a topikra :) Ha sorosnak is sikerult annak idejen a fonttos uzletevel, nekunk mert ne :)

#408202 Bluebalu Előzmény: #408176

sztem van egy ilyen h analitika: és abban fedezeti érték és követelmény amíg befedi az érték a követelményt addig nem likvidálnak...ha nincs kézpénz akkor se, de írtam a brokinak, nekem még bőven bevedi bár kézpénz nincs a számlán csak részvény szóval biztos h nem likvidálnak sztem (10 kontiról van szó 19250-ről)

kitartást!!! hatalmasat buktam én is eddig nagyon nagyot de kiülöm oti 5280, mol 19550, ricsi 38130(brokidíjjak beleszámolva) kiülöm egy év sztem kb másfél kettő esetleg

Re: .

#408196 BudFox Előzmény: #408180

fel a fejjel...lehet hogy tavaly meg az én bukóm ment hozzád :-)

a lényeg hogy a Londoni nagykutyáktól tanuljuk meg elvenni a pénzt...

.

#408180 BigRabbit

Holnap szabi vege, szoval most egy ideig nem irok megint (multis 12 orazasom mellett nehez), viszont tovabbra is kitartoan olvasom a forumot, mint 2 eve minden nap. A kovetkezo ket havi fizum egy jo resze elmegy a mai napra, de legalabb jo helyre ment a bukom :) Csillahoz, Budfoxhoz, stb. GRAT megegyszer, aki meg sorstars volt, az meg ne adja fel :)

Re: nincs cím

#408178 BudFox Előzmény: #408174

eladtam rögtön 2 perc után...1700 forintot kerestem vele..fagyira jó lesz :D

azért az úthenger elé nem mertem eléfeküdni.... jobb is hogy nincs pozim..nyugodtan alszom..

holnap is legalább enne a mai napnak a 70 % os mozgása meglesz szerintem...csak az irányt találjuk el. :-))

#408176 BigRabbit Előzmény: #408125

Hali, ismeros a helyzet, 2 eve kezdtem hatizni en is, es bizony ezekbe en is belefutottam. A tortenet a kovetkezo: ha beviszel penzt (utalni nem erdemes mert ott atfutasi ido van, kiveve ha azonos a kezelo bankod es a brokerceged penzet kezelo bank) akkor nem adnak el, ha nem, akkor automatikusan eladjak addig a kontikat, amig a mai napi zaro miatt keletkezett minuszra fedezet nincs. Ha csak 1 Ftal lemesz minuszba, tok mindegy hogy masnap emelkedik e a tozsde, meg orult nagy pluszaid vannak, akkor is likvidaljak barmi aron a kontidat. Remelem tudtam segiteni. Es ne aggodj, sorstarsak vagyunk, en is csunyan szivtam most, stop loss baratom is cserben hagyott, atugrotta az arfolyam. Van ilyen, a lenyeg, fel kell tudni allni, es leszurni a tanulsagot. Sajnos azok mindig kemeny forintok aran jonnek.

#408174 Kissherceg Előzmény: #408172

az igen szép és a lonmgokkal mi van? Sztm a likvidálások miatt holnap rút lehet... Sok pechem is volt az elmúlt két napon, de inkább nem panaszkodom.

#408172 BudFox Előzmény: #408162

mázlista :D örülök hogy nyertél ma...hogy sikerült a mai nap ?

nekem sosem volt még ekkora nyereségem egy nap alatt.

a 23.600 óta 282 % ot kerestem :-)))) az idei év visszahozom a tavalyi év buktáját azthiszem...kellett is mint egy falat kenyér..

Longosoknak :

Jönnek ám már a kis zöld gyertyák odakinnt, és 1130 -as támaszon pattognak..ha nem jön további pánik hangulat...lesz belőle egy kis emelkedés.

#408171 Fornit Előzmény: #408162

Jah, az volt a nap fénypontja nekem. Gyász... Még mindig azon jár az agyam h egy 19200 feletti short 4x bővítve mit hozhatott volna akár kisebb kezdőpakkal, minimális áttéttel. Ha meg annyira bátor lennék amennyire nem, csomagolhatnék Rarotongára...

Na majd felfele... (na persze...) :-)

#408168 Bluebalu Előzmény: #408135

sztem van egy ilyen h analitika: és abban fedezeti érték és követelmény amíg befedi az érték a követelményt addig nem likvidálnak...ha nincs kézpénz akkor se

Re: fd

#408164 Fornit Előzmény: #408075

Tegnap egy kicsit :-)

A legfontosabb az hogyha meglépted amit írtál talán a múlt héten. :-)

#408162 Kissherceg Előzmény: #408158

örülök, hogy reggel kistoppoltam a longokat, mert ez KO lett volna. Lombard otp + hati long...

#408161 Fornit Előzmény: #408105

Azt nem a full áttéttől számított 3500pont+brokidíjjal lehet?

Mindenesetre grat! (és mindenkinek aki benne volt.)

#408158 Fornit Előzmény: #408147

Hát én meg csak tegnap shortoltam. Nem gondoltam volna hogy ma lesz AZ a nap...

Legalább reggelről lett egy kis apró a longzárásokkal.

#408157 BudFox Előzmény: #408147

a lényeg hogy csak akkor nyissál szerintem amikor elég egyértelmű az irány..ha nincs sok év tapasztalatod öngyilkosság..

inkább keressél keveset, mintsem elveszítsd az összes pénzedet.

Micsoda nap volt... tegn…

#408147 sbbacsi

Micsoda nap volt... tegnap kis longot hagytam ma reggelre... ami jó is lett volna, ha zárom reggel, de nem. :)

Aztán az esésbe beálltam adni, elég későn és túl későn is zártam. Így a mai napom annyi lett, hogy a reggel nem zárt long veszteségét visszahoztam lefelé.

Agyrém már ez az egész de holnap (vagyis usa még ma) fordul, mert most shortban maradtam... a fordulást várom már lassan 3-4 napja, de ez most tuti jel. :) :(

szerk: Ja és Bud, hatalmas riszpekt, hogy így végigülted. Lassan 1.5 éve várom, hogy végre essenek a piacok, de amikor elkezdődik mindig megszívom, kimaradok, rosszabb esetben forgok össze vissza és még sz*pok is. Egyszerűen az évek alatt N+1-szer megjátszott rózsaszín long hülyeségük addigra az agyamra megy és mikor eljön végre az idő, akkor sem merem elhinni, hogy valóban, tartósan itt az esés.

#408145 BudFox Előzmény: #408125

húha...azthiszem délig kell bevinni készpénzt, vagy likvidálás lesz...eladják a részvényeidet először..és nem nézik az árat..

De majd Herceg segít, vagy mások...

minden brókercég más egy kicsit.

#408141 hosszhuszár Előzmény: #408125

Szerintem hozzátok fel a kezdő topikot, mert úgy látom sok az új felhasználó, és tanácsosabb a bajt megelőzni, mint végig nézni!

Szívesen segítünk, mondhatom ezt a régiek nevében is, szerintem!

De kérdezzetek, mert ílyenkor lehet nyerni, de veszíteni is, nem keveset!!!

#408135 Ricsi Előzmény: #408125

Ilyenkor az van, hogy likvidálnak. Lezárnak annyi kontit, hogy fedezze a veszteségeidet.

#408125 Bluebalu Előzmény: #408122

kösz, remélem

és ez h van pontosan: semmi készpénzem nincs a számlámon minuszba fog menni, ilyenkor mi van viszont van rajt 170 mol, 300 otp decemberig tudom tartani a 10 kontit? illetve a számlámon jelentkező minuszra számolnak e kamatot? kösz (szóval én sem lennék most a helyemben:)