Londontol, ez jo :) Hat igen, ez lenne a terv. Egy tuti, nehez lesz, de ramegyek a topikra :) Ha sorosnak is sikerult annak idejen a fonttos uzletevel, nekunk mert ne :)
Londontol, ez jo :) Hat igen, ez lenne a terv. Egy tuti, nehez lesz, de ramegyek a topikra :) Ha sorosnak is sikerult annak idejen a fonttos uzletevel, nekunk mert ne :)
sztem van egy ilyen h analitika: és abban fedezeti érték és követelmény amíg befedi az érték a követelményt addig nem likvidálnak...ha nincs kézpénz akkor se, de írtam a brokinak, nekem még bőven bevedi bár kézpénz nincs a számlán csak részvény szóval biztos h nem likvidálnak sztem (10 kontiról van szó 19250-ről)
kitartást!!! hatalmasat buktam én is eddig nagyon nagyot de kiülöm oti 5280, mol 19550, ricsi 38130(brokidíjjak beleszámolva) kiülöm egy év sztem kb másfél kettő esetleg
fel a fejjel...lehet hogy tavaly meg az én bukóm ment hozzád :-)
a lényeg hogy a Londoni nagykutyáktól tanuljuk meg elvenni a pénzt...
Holnap szabi vege, szoval most egy ideig nem irok megint (multis 12 orazasom mellett nehez), viszont tovabbra is kitartoan olvasom a forumot, mint 2 eve minden nap. A kovetkezo ket havi fizum egy jo resze elmegy a mai napra, de legalabb jo helyre ment a bukom :) Csillahoz, Budfoxhoz, stb. GRAT megegyszer, aki meg sorstars volt, az meg ne adja fel :)
eladtam rögtön 2 perc után...1700 forintot kerestem vele..fagyira jó lesz :D
azért az úthenger elé nem mertem eléfeküdni.... jobb is hogy nincs pozim..nyugodtan alszom..
holnap is legalább enne a mai napnak a 70 % os mozgása meglesz szerintem...csak az irányt találjuk el. :-))
Hali, ismeros a helyzet, 2 eve kezdtem hatizni en is, es bizony ezekbe en is belefutottam. A tortenet a kovetkezo: ha beviszel penzt (utalni nem erdemes mert ott atfutasi ido van, kiveve ha azonos a kezelo bankod es a brokerceged penzet kezelo bank) akkor nem adnak el, ha nem, akkor automatikusan eladjak addig a kontikat, amig a mai napi zaro miatt keletkezett minuszra fedezet nincs. Ha csak 1 Ftal lemesz minuszba, tok mindegy hogy masnap emelkedik e a tozsde, meg orult nagy pluszaid vannak, akkor is likvidaljak barmi aron a kontidat. Remelem tudtam segiteni. Es ne aggodj, sorstarsak vagyunk, en is csunyan szivtam most, stop loss baratom is cserben hagyott, atugrotta az arfolyam. Van ilyen, a lenyeg, fel kell tudni allni, es leszurni a tanulsagot. Sajnos azok mindig kemeny forintok aran jonnek.
az igen szép és a lonmgokkal mi van? Sztm a likvidálások miatt holnap rút lehet... Sok pechem is volt az elmúlt két napon, de inkább nem panaszkodom.
mázlista :D örülök hogy nyertél ma...hogy sikerült a mai nap ?
nekem sosem volt még ekkora nyereségem egy nap alatt.
a 23.600 óta 282 % ot kerestem :-)))) az idei év visszahozom a tavalyi év buktáját azthiszem...kellett is mint egy falat kenyér..
Longosoknak :
Jönnek ám már a kis zöld gyertyák odakinnt, és 1130 -as támaszon pattognak..ha nem jön további pánik hangulat...lesz belőle egy kis emelkedés.
Jah, az volt a nap fénypontja nekem. Gyász... Még mindig azon jár az agyam h egy 19200 feletti short 4x bővítve mit hozhatott volna akár kisebb kezdőpakkal, minimális áttéttel. Ha meg annyira bátor lennék amennyire nem, csomagolhatnék Rarotongára...
Na majd felfele... (na persze...) :-)
sztem van egy ilyen h analitika: és abban fedezeti érték és követelmény amíg befedi az érték a követelményt addig nem likvidálnak...ha nincs kézpénz akkor se
Tegnap egy kicsit :-)
A legfontosabb az hogyha meglépted amit írtál talán a múlt héten. :-)
örülök, hogy reggel kistoppoltam a longokat, mert ez KO lett volna. Lombard otp + hati long...
Azt nem a full áttéttől számított 3500pont+brokidíjjal lehet?
Mindenesetre grat! (és mindenkinek aki benne volt.)
Hát én meg csak tegnap shortoltam. Nem gondoltam volna hogy ma lesz AZ a nap...
Legalább reggelről lett egy kis apró a longzárásokkal.
a lényeg hogy csak akkor nyissál szerintem amikor elég egyértelmű az irány..ha nincs sok év tapasztalatod öngyilkosság..
inkább keressél keveset, mintsem elveszítsd az összes pénzedet.
Micsoda nap volt... tegnap kis longot hagytam ma reggelre... ami jó is lett volna, ha zárom reggel, de nem. :)
Aztán az esésbe beálltam adni, elég későn és túl későn is zártam. Így a mai napom annyi lett, hogy a reggel nem zárt long veszteségét visszahoztam lefelé.
Agyrém már ez az egész de holnap (vagyis usa még ma) fordul, mert most shortban maradtam... a fordulást várom már lassan 3-4 napja, de ez most tuti jel. :) :(
szerk: Ja és Bud, hatalmas riszpekt, hogy így végigülted. Lassan 1.5 éve várom, hogy végre essenek a piacok, de amikor elkezdődik mindig megszívom, kimaradok, rosszabb esetben forgok össze vissza és még sz*pok is. Egyszerűen az évek alatt N+1-szer megjátszott rózsaszín long hülyeségük addigra az agyamra megy és mikor eljön végre az idő, akkor sem merem elhinni, hogy valóban, tartósan itt az esés.
húha...azthiszem délig kell bevinni készpénzt, vagy likvidálás lesz...eladják a részvényeidet először..és nem nézik az árat..
De majd Herceg segít, vagy mások...
minden brókercég más egy kicsit.
Szerintem hozzátok fel a kezdő topikot, mert úgy látom sok az új felhasználó, és tanácsosabb a bajt megelőzni, mint végig nézni!
Szívesen segítünk, mondhatom ezt a régiek nevében is, szerintem!
De kérdezzetek, mert ílyenkor lehet nyerni, de veszíteni is, nem keveset!!!
Ilyenkor az van, hogy likvidálnak. Lezárnak annyi kontit, hogy fedezze a veszteségeidet.
kösz, remélem
és ez h van pontosan: semmi készpénzem nincs a számlámon minuszba fog menni, ilyenkor mi van viszont van rajt 170 mol, 300 otp decemberig tudom tartani a 10 kontit? illetve a számlámon jelentkező minuszra számolnak e kamatot? kösz (szóval én sem lennék most a helyemben:)