Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

A forgalomról annyit hig…

#408247 Traderix

A forgalomról annyit higy amikor ilyen nagy akkor érdemes a hatis kötéseket is figyelni. A ma forgalom (is) nagyrészben duplán szerepel ézért. A nagy pakkok rendszerint átkötések.

A likvidálásokról: bróker barátoktól tudom hogy már nagyon limitáltan lesznek likvidálások. Nem azért mert mindenki pénzt told hanem mert már majdnem mindenkit likvidáltak vagyis nincs egy darab papírjuk sem. Persze maradhatott egy pár kóbor pakk de kb ennyi lehetett.

Ez nem pletyka stb hanem koplett brókerházaknál nincs határidős nyitott estar pozi...

Ez nem azt jelenti persze hogy nem eshetünk, hanem max annyit hogy nem ilyen vehemensen mint az elmúlt napokban. Lokigus is ha végig gondoljátok : nincs eladási kényszer és négyszer kisebbek a pozik (a tőkeátét hiánya miatt)

Re: nincs cím

#408209 Grizzly Géza Előzmény: #408206

Mindenki addig nyujtózzon,amíg a takarója ér,főleg ebben az őrült világban,mert ha még a munkahely is ugrik,akkor lehet menni a híd alá,nem részvényt venni hitelre...

#408206 Grizzly Géza Előzmény: #408195

Igazad van... A haveromék felvettek 25 misis házra 16 hitelt,most a tőketartozás 30 felett van állítólag, a házuk pedig jó esetben ér 20-at,1 lakás már minusz(a maradék 9 milla). Oszt ne legyen az ember alkoholista vagy drogos:)

#408195 Lxrose Előzmény: #408185

Ezeket nem értem meg, hogy ilyet hogy lehet csinálni. Még saját pénzből is csak azzal tőzsdézzenek, ami nem hiányzik az éves költségvetésből, nem még hogy hitelből... Akkor csodálkozunk, hogy ekkora gáz a svájci frank erősödése?

#408185 Kissherceg Előzmény: #408183

likvidálnak embereket. Olyanok is votlak benne ismerőseim közül befhitellel akikről azt se feltételeztem, hogy tudják mi a tőzsde... Kapom a hívásoakt mi legyen... :S

#408183 Grizzly Géza Előzmény: #408170

Elég komoly forgalom volt. Valamelyik nap is 400 misi felett.Nem tudom elképzelni,hogy ezt mi kisbüfik szívjuk fel.Itt valami gyanús. Vagy az a gyanús,ami nem gyanús? :)

#408170 hAliG Előzmény: #408156

Sajnos amíg USA meg németek így szakadnak, nem nagyon lesz itt fordító.

Örülni kell ennek a zárónak is..

Kis fordított fej-váll lehetőség csak délibáb volt.

#408095 VadSpeki Előzmény: #408067

Elég elszomorító ami itt történik!

Szerinted meddig mehet még le? Hol lehet a megálló az esésben?