Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#408027 Hathor Előzmény: #396129

Megkérdezem csak, hogy tananyagként érdekli-e az a kép valakit, amit beraktam juni 30-án 10K fölött, hogy a tanleckében hol járunk?

Akkor jártunk 5-6-os pontnál azt írtam, most 8-asnál.

Akinek kell berakom majd, de nem akarok indulatokat váltani ki megint, de tőzsdei lecke anyagnak jó, hasznos pénzt hozhatott, aki nem idegeskedett akkor. Pl antiguru, aki megkérte ne is írjak többet.

Vagy keresse vissza aki kíváncsi rá, juni 30. a hosszászólás.

Kép ott van.

2011.06.30 15:05 Hathor (Tisztelt Tag) Re: nincs cím

Címzett: @Hathor

5-6 körül járhatunk.

#408021 Nessuno Előzmény: #408012

Azért nem semmi megnézni, hogy 1 éve 6100, 05.16-án a mindenkori max. értéke 12430 volt. Azóta mennyi minden változott... legalábbis az árfolyamban.

#408000 hAliG Előzmény: #407991

Hát igen... Lassan rájövök arra, annyi időt érdemes tőzsdére szánni (legalábbis nekem, aki nem vagyok profi és nem ebből élek), hogy megnézni 2-3 céget, ami fundásan jó, belőni, hogy hol érdemes venni, és tartani valameddig (hónapok, évek). Talán így van a legnagyobb esély keresni is vele (nekem).

A kolléga, aki ~2800-as átlaggal van benne, még tartja. 2013-2014 környékén kell neki a lóvé. Addig ha minden jól megy E-Star 20k környékén lesz. Ez barátok közt is 7-8szorozás :)

#407991 Grizzly Géza Előzmény: #407986

Lehet,hogy abba kéne hagyni :) Most már 3 éves viszonylatban is minuszos vagyok és mennyi idegbajtól megóvhattam vna magam :((

#407990 Nessuno Előzmény: #407986

Eh, ha visszaolvasnám azokat a beírásokat, hogy ki hogyan adná el a veséjét, hogy x összegért venni tudjon Estart vagy OTPt. Lassan eljön az az ár, szóval irány a doki :)

Szerk.: Amúgy az tetszik, hogy azért is eshet minden most, mert megnőtt a félelm egy EU-s ország leminősítésére (Franciao.). Már megint a piac előre áraz valamit, amit a hitelminősítőknek kellett volna? És ha ezután nem minősítenek le senkit, akkor mi van? Akkor is a piac határoz meg mindent! Kicsit nagy a hiszti a hitelminősítők körül...

#407986 hAliG Előzmény: #407977

Hát igen, fel kell készülni a legrosszabbra. Új casht 2000Ft alatti OTP-nél teszek csak tőzsdére, addig marad ez (RFV tartás), meg a várakozás :)

Re: Eladósodottság profitnövekedés mellett

#407981 hAliG Előzmény: #407971

"Támogató" cikk ebben a "jó" hangulatú időben..

#407977 taresz Előzmény: #407959

Ezért dobtam. A maradvány cash majd jó lesz ott.

Dax 3 fekete katona(2X) (Nyilasi)

Eladósodottság profitnövekedés mellett

#407971 Nessuno

Érdekes cikk a PF-en: http://www.portfolio.hu/vallalatok/eladosodottsag_a_bet-en_hogy_allnak_a_magyar_tarsasagok.153555.html

"Dobogós helyezése van az E-Starnak is, azt azonban gyorsan hozzá kell ehhez tenni, hogy egyrészt a társaság esetében a következő években igen jelentős profit növekedési várakozásokat fogalmaznak meg az elemzők, melyet az alábbi grafikon nem vesz (nem vehet) figyelembe, másrészt pedig az EETEK akvizíció a tény EBITDA-t lefelé torzítja (csak az első negyedéves gyorsjelentésben volt konszolidálva, 2010-ben nem)."

#407967 hAliG Előzmény: #407964

Ma reggel 8700-nál nem gondoltam volna, hogy nap végre ez lesz..

Minden nap egy meglepi :)

Egyébként meg p.csöm tele van a hambizabálókkal!

#407959 hAliG Előzmény: #407952

A vicc az egészben az, hogy ugyanilyen snp-nél a dax 6200 környékén mozgott, most meg 5800-nál..

Nem fogunk egy hamar talpra állni így.

Szerk: tényleg azt kell majd csinálni, mint anno 2009.03-ban.. Tartogatni szabad pénzt, aztán 2000 Ft alatt elkezdeni venni az OTP-t :) Aztán onnan 4-5szörözni, visszajön a bukó.