Nem hagyják ennyiben ezt a dolgot az biztos.Szükségük van a befektetők bizalmára
Nem hagyják ennyiben ezt a dolgot az biztos.Szükségük van a befektetők bizalmára
Nézzük a másik oldalát is, még ha nehéz is kimondani, hogy azért csúszik hónap végére, mert van valami rossz hír, és bíznak benne, hogy addigra megnyugszik a piac, és nem buktázik be jobban az árfolyam...
Muszáj ezt is leírni, ne csalódjunk nagyot.
Szerk: ma talán nincs nagyon már likvidálás, inkább tényleg a dt-sek ugrottak rá. TA-n szépen látszik mondjuk 15 percesen, hogy milyen szintek várhatóak ilyenkor, de (most) besz.ri vagyok megpróbálni lekereskedni... :)
Azért arra lehet spekuláció, hogy esetleg a jelentés azért csúszik hónap végére, mert valami jó hírt beletesznek még, ami akkora már eldől, lezáródik.
A 8k alatt bevásárlók öntenek biztos ami biztos alapon.Ismerve a kisbefektetőket,most megint senki nem mer majd venni,úgyhogy akár megint tökölhet az ár visszacsorogva 8k körülire
Oké, igazad van, én a százalékváltozással nem foglalkoztam, csak azzal, hogy a darabszám 100000 feletti. Akkor viszont tényleg nincs jelentősége.
mennyi most a reál?
Várható módon kitömték a kicsiket megint akik örültek a napsütésnek.
Szerintem jön egy kör lefelé, még ha nem is oda ahol tegnap voltunk. Aki bírta tegnap de nem hisz a lendületben az ma elad a korrekcióban felfelé.
"Az E-Star Alternatív Nyrt. Igazgatóságának tájékoztatása szerint az Erste Befektetési Zrt. részesedése az E-Starban 2011. 07. 19-én 4,99 százalékról 5,02 százalékra módosult (132 600 darab szavazat) - olvasható a BÉT honlapján."
összesen került 100k fölé. v mire gondolsz?
15 perces bontásban egy szép fordított fej-váll rajzolódik, igen, a kulcs 9600-9700 közötti rés, ha azt átvisszük, akkor a célár ~10.500 Ft lehet!
Nehezebb lesz a felfelé út, ha spekák is lecsaptak rá, mert azok meg-meg akasztják majd.
Sebaj, a lényeg, hogy legyen felfelé út!
ebroki vizsgálja a belső hibát... no comment eddig 10% bukó miattuk... waaaaa
sokat vtam szabin, biztosat nm tudok mondani. de sztem nm sok választotta el őket az 5%-tól. 0,5% részvény pedig csak 13 ezer darab.
reál: 8750.