ilyet se láttunk még :-))
jók az adatok az tény :)
szép vasút ez..
de az már nélkülem megy. Kiráztak (igaz tisztes nyerőben)
Holnap elköltenek 1-2 mrd jpy-t meg chf-et és mintha mi se történt volna megy minden tovább...
4percre? aztán vissza 1110 következő 15percben
ok
Én meg különösen örülnék neki! Kellene egy kis megnyugvás a piacra.
nem lepődnék meg hétvégére 1200-as sp500-on..
azt mondjuk megjósoltuk itt a fórumon is hogy hatalmas volatilitás lesz..talán olyan amit még soha sem láttunk...
hát bejött.
Azért nincs közvetlen, mert FED vesz QE-ben állampapírt, államadósság (állampapírok) az pedig egy másik téma. Lehet akár az is, hogy csökken az államadósság, vagy stagnál, de a FED veszi az állampapírokat, nem másnak kell venni = pénz szabadul fel a világban. Persze ezzel a FED mérlegfőösszege megnő cserébe az állam tartozik neki. Vagyis ha ezt a végtelenben nézzük a végén egy nagy rakás pénzzel fog tartozni Usa csak a FED-nek. Persze ehhez kb QE10000 kellene. :)
csak nem az erős értékálló huf-ra gondolsz?
Vagy azért értékálló, mert ha 10 db-nál többet nyomtatunk egyszerre akkor már javítani kell a xerox nyomtatókat?
:DD
Ennek a pénzügyi rendszernek a végjátéka ez, csak még az utolsókat rúgják...
fedezet nélküli játékpénzekkel megy a harc..ami egy szép napon bakfittyet sem fog érni..most még ilyen játékpénzekkel döntenek élet és halál felett.
Dollár - Euro - Jüan..stb...meg fog szűnni, és egy új valuta lesz majd..új alapokkal.
Ilyen nagy deficites költségvetésekkel sejteni lehetett hogy előbb utóbb elszakad a cérna valahol.
ahh wazze, most esett le....
Ki intézte ezt a mű összeomlást?
Hát a Főnök....
Ennyi kattintás nem volt, csak 2008-ban....:DDD
nincs ? akkor ezt benéztem..
ha lenne is még egy ilyen 600 MRD -os program az mit váltana ki ? Kína ,és társai haragját.
Csak az a kérdés minek a vége? Ezt még szerintem ők maguk sem tudják, csak nyomják a gombokat. :)
ez a 270 az agyamra megy.
ennyi a chf
ennyi az eur
ennyi a viz amiben zuhanyoztam amikor kiütötté a sp longom (és már megint tetemes nyerőben lennék..)
bejelentés nélkül avatkoznak be?
Ezektől simán kitelik, és elhitetik a piacokkal.....ez valódi
még szerencse, hogy tetőtéri szobátok nincs. Most +5 %-ban lennének akkor..
:DDD