a világ egyenlőség jegyében minden valuta 278 ft lesz :)mi meg szét sz.pjuk magunkat:)
a világ egyenlőség jegyében minden valuta 278 ft lesz :)mi meg szét sz.pjuk magunkat:)
tegnap mondtad, hogy bent állsz 278on. 278 az usd :) hármas paritás lesz úgy hallottam :DD
figyelem. De longom nincs, shortolni meg nem tudok..
:DDD
MI 278?
eur vagy chf?
Bár paritásnál mindegy.. :DDD
remélem figyelsz , talán ma meglehet a 278. ma persze hiába akartam volna menni chf-et eladni , reggelre visszament...
remélem figyelsz , talán ma meglehet a 278. ma persze hiába akartam volna menni chf-et eladni , reggelre visszament...
tudnám értékelni ha megszabadulnál az euródtól :)így neked sem jó, visszafogod a ft-ot és az eurót is :)
az hagyján de én is 50% EUR-ban vagyok... Ha eladnám már 400 HUF lenne az EUR is.
Megkért a nemzetbiztonsági hivatal, hogy ne vegyek HUF-ot...És már segélyt sem folyósítanak a kockázatok elkerülése végett.
köszi,
akkor felezünk. Ma vettem olajindex longot. Lassan ingyen adják akkor mivel ennek nincs kiütési ára...
visszajött 274.92-re. sosem lesz 278, mert full euróban vagyok :)
én is gondolkoztam rajta, ha kidobják beleveszek...mostmár jöhet a 300as kiütésű certi...még kimondani is gáz..
azok. még jó hogy nem jöttek ki huf/chf 270-es certivel. Biztos vettem volna belőle...
brutál bazz+ a chf szerintem éjszaka viszi a 270et ez a kib.szott eur meg itt toporog 275 körül...
Szóval gyengülés várható :-))