Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

RFV

Re: nincs cím

#407386 Ody42 Előzmény: #407376

Bocsáss meg, de kb. olyan összefüggés ez, mint, hogy a Ford Mustang ára függ a lókolbász árától. :)

#407377 Lxrose Előzmény: #407372

Elég "régóta" adhatják, mert az elmúlt 3 napban nem ment el ennyi, és gondolom, sok volt a spekulatív beleadás, meg a likvidálás is. Szóval náluk volt kb. 2 hétig.

#407376 SZETO99 Előzmény: #407372

Valahogy sejtettem, hogy a bankok kavarnak be. Az hogy mi lehet az indokuk, pff...de azért aranyosak, hogy így nap végére bejelentik. Na most akkor lesz írtó nagy szívás, ha az OTP is elkezdi adni magát. Végülis eléggé nagy pofont kapott. Reálhozam kifizetés, részvényindex csökkenés...stb...nem tartanám kizártnak, hogy kell a pénz, ezért adja az erste is. Mindenesetre jól megszopattak mindenkit. Ennek ellenére azért kitartó vagyok, és bízok a "javulásban"...

és bár nem vagyok tőzsdeguru, de ahogy mondtam, csak felhúzták 8000közelibe. Holnap mehet az öntés tovább.... :-(

#407372 hAliG Előzmény: #407353

PF-en a közlemény:

Az Erste Befektetési Zrt. bejelentette, hogy az E-Star Nyrt.-ben meglévő részesedése 2011. augusztus 8-án 5,05%-ról 4,75%-ra módosult (125 506 darab szavazat).

Ebből közvetlen részesedése a társaság 100%-os leányvállalatának, a Portfolio Kft-nek 4,19% (110 506 darab és szavazatszám), míg a társaságnak közvetlenül 0,57% (15 000 darab és szavazatszám) volt.

Az Erste részesedése július 17-én emelkedett 5% fölé, részesedésének növekedése annak lehetett akkor betudható, hogy a brókercég a határidős ügyletek fedezeteként szolgáló részvényeket vásárolt a piacon.

#407371 VadSpeki Előzmény: #407367

Értelek. Majd meglátjuk, mi lesz, már kiváncsi vagyok nagyon. Reméljük, jó lesz a jelentés.

Bár az Erste is várhatott volna az eladásokkal...

#407369 Bendeguz Előzmény: #407365

Természetesen pont akkor leszek megint külföldön, távolt a PETI-től, tehát számítsatok szar jelentésre és 3600-as célárra :(

#407368 Muskatli Előzmény: #407362

Az ERSTE a hataridos pozíciók finanszirozoja, a likvidalasok miatt a csökkenés csak technikai jellegű... nem tulajdonítanak neki túl nagy jelentőséget...

#407367 hAliG Előzmény: #407365

Talán akkorra lesz valami olyan plusz hír, amit abban akarnak közölni vagy pedig nem fényes a csillag most annyira, és kicsit ki akarják tolni a hírt, addig megnyugszik talán a piac (?)

#407365 VadSpeki Előzmény: #407353

A féléves jelentést nem korábban kéne közölniük? Augusztus közepe felé, vagy nem jól tudom?

Aug. 31-ére írták most, addig van még pár hét. Én korábbra vártam, na mindegy. Lehet rosszul tudom. üdv.!

#407363 hAliG Előzmény: #407362

Vagy rásegítettek a likvidálásra :) Aztán már gyűjtögetik a "baráti kezek" a meghatározott szinteken: napi -10%-ra "ragasztások".

#407362 Nessuno Előzmény: #407353

Két tökéletesen rossz hír! Augusztus végén lesz a gyj, plusz még az Erste (aki ugye nemrég bővített), most az eladók oldalán állt. Ha közben az OTP is likvidált (miért ne tették volna), akkor lassanként nem sok hazai nagybefektető marad a cégben.

Lehet nem tetszett nekik, hogy külföldiek is bevásárolták magukat? :)

#407359 VadSpeki Előzmény: #407353

Ezek sajnos nem jó hírek!

A fenébe is!

Most néztem én is, és kiszámoltam mennyit adott el az Erste.

Előtte 133 000 db körüli mennyisége volt, így kb. 7-8 ezer db-ot adhatott el.

Valahogy rossz megérzésem van...:-(

Más tőzsdei cégben is volt már ilyen, hogy az egyik tulajdonos részesedése 5 % alá csökkent és sajnos tovább adta a részvényeket...

Valami jó hír is jöhetne már tényleg!

#407331 Muskatli Előzmény: #407324

Ma (is) azert nem kevés embert likvidaltak a pozíciójából.... Nagyon durva.... Nem tartom teljesen kizártnak, hogyha az utolsó szerencsetlentol is kiszedték az összes papírtjat akkor econet stílusú visszapattanas jöhet... Merthogy a cég jo, veszik is a nagyok, de nem hülyék, addig nem mennek/ mentek feljebb az árral amíg nem ( volt?) muszály... Econethez semmilyen szempontbol nem hasonlítható ez a papír, de a szitu kísértetiesen hasonló szvsz...

záró

#407312 Lxrose

7970. Kb. 200-zal kevesebb van bent 7700-on és 8000 felett zár.