7970
Bakker! Nekem a KBC maradt meg a fejemben valamiért. Rosszul emlékeztem.Elnézést.
E-társak,
Szerintetek ez volt az alja (7550) vagy nem?
Pont lemaradtam, mert 7501-en voltam vételen.
Monnyuk a shorfólió azt írja, hogy az olvasók fele már vesz. Talán nem is teszik rosszul.
Te miről beszélsz? Az Erste vett részvényt a KBC-ről nem is hallani ilyet! Ők csak egy elemzést írtak és figyelő listára tették a papírt.
Engem nem ráztak ki,de hogy nem iszok keveset mostanában,az tuti :)))) MÉg meg van az 1,3k-s pakkom,jó lesz a nyögdíj helyett :))
az 5%-os küszöb átlépésekor jelenteni kell. tehát ha adták vna, jönnie kellett vna a közleménynek. szerk. a másik meg amit Nessuno írt.
hati: 216 db a vége.
Egy észrevételem lenne .
A KBC kb.2 hete vett részvényt mellyel bővítette a pakját 4,99%-5,01%-ra. Nem egy nagy tétel, de arra jó volt, hogy a tőzsdével foglalkozókhoz eljusson a híre.
Rá egy hétre kiadott egy elemzést mely szerint az akár 40%-al is többet érhet az E-Star. Ekkor a nemzetközi hangulat már javában kialakulóban volt. Csak ez sajnos nem jött be.
Nem vitatom, hogy a Concorde elemzése hibás lehet, de a fenti történés is szöget ütött ma a fejembe. Csak az sajnos nem jött be.
Ettől függetlenül nem lennék meglepve, ha KBC szórta volna 10-9e-ig.
Hiszem egyébként, hogy ez a kapitális esés Concorde nélkül is eljött volna. Nézzétek csak a többi indexet. Hasonlóan siralmasak.
Ez olyan mintha a kiszállónak, vagy öntő cimboránknak még lenne, de végre valakinek már kell is ennyiárt
ingyenest nm tudok, 1 ársávra havi 900 ft a randomnál.
Primo: igen. egy konti 100 részvény.
8k fölé kötik, akkor fordulááááás