És ha lenne megint pénznyomda ? lehet hogy arra is negatívan reagálnának már a 3. napon...még több adósságot kell majd visszafizetni...és még jobban el lesznek úszva a költségvetésben.
És ha lenne megint pénznyomda ? lehet hogy arra is negatívan reagálnának már a 3. napon...még több adósságot kell majd visszafizetni...és még jobban el lesznek úszva a költségvetésben.
talán elkezdték árazni a hablatyot?
Talán átlagnál nehezebb most tippelni is mondjuk év végéig. Csak itt a fórumozókat megszavaztatnánk egy év végi záró értékről azt hiszem lenne szórás. :)
én búvárkodnék, bár most partra vetett hal vagyok, várom a jó beszállót, csak attól parázok, hogy ez a mostani mégrosszabb lesz mint 2008, parázok-parázok, aztán a végén megint lemaradok a nagy rallyról :)
Jaja , ha konkrétumok nélkül beszél le fogják pofozni piacokat .
Donoo: ezt próbálom én is találgatni, fogalmam sincs mit fog mondani, de nagyon úgy tűnik, hogy QE nélkül megyünk búvárkodni egy rendeset. :) Szóval, nagyon nem lesz mindegy mit beszél és ezt ő is tudja nyilván.
Bizakodom valamilyen intézkedésben mert nagy volt a para elmúlt napokban, ha leminősítésre, adósságplafon témára semmi komoly mozgás nem lett volna az más, így vsz megnőtt az esélye.
az még érdekes lenne erre a csimbokokban logó idegekre....akkor jó világ jönne este nyolc után a vola vadászokra....:)
Kétujjas csésze...hadd szóljon! :D
kávé :) húzzáááátok :)
Ahogy szoká mondani.. pattincs..
Ahogy gondolni véltem!
Na üdv.. :D
kis csésze a nagy csészében?
Mi jöhet még?
:))
Én nem hiszem, hogy lesz most QE3, szerintem megint meglebbenti, hogy "ha kell, beavatkozunk, a gazdaság teljesítménye gyengébb a várttól, az év 2. felében erősebb lehet a növekedés" stb....
Józsi bátyám!
Tudom Batman :))
Ez mondjuk a Te kedvenced.
Kisérd figyelemmel.
ezért írtam, a beszedből talán kiderül mi a céljuk..
Ha hablaty, nem nagyon zavarja őket a pillanatnyi helyzet, ha konkrétumok, fáj nekik az esés....
beszédig innen eloldalazgat, majd utána meglátjuk mi lesz...
milyen Á pont??
Én csak G pontot ismerek, de azt nagyon...))
Akkor Egonnak is bejöhetnek az "A" pontjai vagy mik.
Ha csak a gazdaság állapotáról beszél, és semmi konkrét intézkedés akkor vsz beadják, ha bedob egy QE szükségessé vált ősszel típusú dumát akkor ilyen esés után nem tudom hol kötnek ki, de az érdekes lesz.
Tegnapi Obama szöveget, hogy hurrá nincs itt baj nem igazán értékelte piac, utána kezdtek csak igazán adni.
1150-et kéne átvinni
gyorsabban fognak emelkedni, mint ahogy estek??
De, ha csak tartják a tempót, az is elég..))