Lehet csak mindenki megunta a várakozást és azt hiszik, hogy ez volt az alja...indul a beszálló! csak nehogy jöjjön még egy zakó és megszivassák a parasztokat!
Lehet csak mindenki megunta a várakozást és azt hiszik, hogy ez volt az alja...indul a beszálló! csak nehogy jöjjön még egy zakó és megszivassák a parasztokat!
azbeszt... ezek átkötések, vagy új beszálló van a buliba?
Összesen 16000, de én nem láttam a könyvben. Most 7850.
most 7700-en pihi..de 7600-on volt egy 3000db-os (gyanús..) 8000-re számítok záróra (ezt követelné meg a "papírforma")..meglátjuk! (sajna nem látok real-t, sorry) Lxrose??
7700-ig, de elfáradt itt a hosszú út után, így pihennie kell egyet. :-)
meddig menetelt?
Azért a PSZAF-fel a hátam mögött ilyet nem mernék csinálni. A saját ügyfeleimnek szándékosan kárt okozok, hogy én pénzt keressek?
hasonlóan látom, itt most háború dúl, a cd harcol az estar ellen, saját ügyfelei ellen, ellenünk. indulunk lincselni? :)
c....rde egy kis shorttal is rá tud segíteni, főleg ha látja, hogy mennyi tőkeáttétes pozi van nála, ami a short rásegítéssel kényszerzáródik. Így ha nagyot akar sz.patni, rá is segít, akár úgy, hogy épp ne mínuszban szálljon ki, lehet ennyit megér neki a bosszú...
Bezáratja az összes hatis pozit, amit csak tud, az árfolyamot földig döngölve.
meg hogy ha nagyon hazardírozni szerenék, lehet a felét berakom eladásra mondjuk 7900-8000-re, hátha záróra visszahúzzák, holnap meg a nap végén ha nyitóban és azután esik még vissza lehet venni. Bukó ide vagy oda, ha már esik akkor legalább a darabszámot növeljük, enm igaz??... egyszer úgy is visszamegy...egyszer... :-)