Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#407165 SZETO99 Előzmény: #407160

fura hát. no meg az is, hogy mikor első nap 12% fölé ment, akkor azonnal felfüggesztették, aztán vissza korr 10 körülre. utána meg 2x10%. Ma már nem fog esni tröbbet sztem.. tartom magam továbbra is a holnaphoz. Aztán ha nem történik semmi, lehet elkezdek csipegetni.

#407160 hAliG Előzmény: #407154

Fura, hogy mindhárom nap -10%-on tartották.. és miért nem mondjuk -12 vagy -8 vagy -5..

#407157 Roadrunner Előzmény: #407154

Én is ott tartom az ujjam a "vétel" gombon, de nem merem megnyomni. Majd holnap is veszek 100 db-ot... Aztán meglátjuk.

hát kiváncsi vagyok mi f…

#407154 SZETO99

hát kiváncsi vagyok mi fog ebből kisülni. Ki és miért tartja ezt a 7600-ot ennyire. Meg sem mozdul. gyanús hogy lehet lesz még egy 10%-os letörés, de az már csak holnap..

#407134 hAliG Előzmény: #407122

Humet valamilyen szinten megedzett, ott (is) lefeleztem a pénzemet.. (de sikerült visszakeresni)

Azért megvisel egy picit, mert nem lenne jó, ha realizálódna bármikor is ez a bukó, és remélem vissza tudom keresni, ha lecsillapodtak bennem a dolgok.

#407119 Pubertas Előzmény: #407109

Nem hagyom ám a témát....nem hiányoljátok Formert, Pityokást stb a nagytulajokat?

Jó lenne ha jelentkeznétek Fiuk, mi van Veletek?????Eladtatok már?Vagy tartjátok magatokat ahoz hogy 12500 alaatt egy darabot sem?

Mi megy a háttérben? Former, Te szoktad tudni az ilyeneket. Vagy ez "csak" tőzsdepszichologia?

#407109 Lxrose Előzmény: #407106

Az OTP-re ez most 10,5%, de ott mások most a kockázatok, vagyis nem fogadnék rá, hogy hozzák a tavalyi eredményt.

#407108 hAliG Előzmény: #407099

Az állítja majd meg, ha nem adják tovább és elkezdik venni a népek :)

Kérdés, hogy milyen kezekbe kerültek a lehulló részvények és mekkora akadályt fognak jelenteni egy felfelé menetben. Amilyen gyorsan bezuhant úgy megy-e vissza, vagy nagy küzdelmek árán..

Annak örülnénk, ha úgy menne vissza, ahogy beszakadt.

#407106 Lxrose Előzmény: #407068

Elvileg van egy korábbi közlemény, hogy mikor vannak a különböző jelentések, de most nem vagyok teljesen képben, hogy 15 vagy 16 esetleg.

Az előbb azt számoltam, hogy ha csak a tavalyi adózott eredményt hoznák, akkor is 7% körüli éves hozamnak felelne meg, ami azért már nem mondható rossznak a jelenlegi piaci környezetben. Persze nagyot néznék, ha év végére csak a tavalyi adózott eredmény jönne össze.

#407099 Nessuno Előzmény: #407093

Vagy csak a fibo szint állítja meg 6800 környékén, ki tudja még ezt. Ha itt zárnánk, akkor holnap a -10% 6900-ra menne, lenéz fibo szintig és kész is :)

#407091 hAliG Előzmény: #407055

Végül is semmit sem akarok már hallani.. Eladhattam volna, nem adtam, elsősorban én követtem el a hibát. Csak feleslegesen tépem a számat, de jobb, mintha magamban tartanám, azért is irkálok :)

#407071 holnor Előzmény: #407003

az RFV által nyújtott szolgáltatások (így a közvilágítás és közintézmények fűtése) az önkormányzatokról szóló törvény a kötelezően ellátandó feladatok közé sorolja (ezek elengedhetetlenül szükségesek a helyi közösség alapfokú ellátásához, a település üzemeléséhez), emellett az 1996. évi XXV. Törvény szerint az ellátáshoz szükséges vagyon nem vonható be az adósságrendezési eljárásba.

a mérlegben a követelések összege ettől még nőhet.

#407068 hAliG Előzmény: #407047

Egyébként az is érdekes, hogy H1 eredmény publikálására az lett írva, hogy augusztus közepe.. Nem tudják a pontos időpontot?

Ami még érdekesség, hogy minden nap -10%-ra teszik. Így jobban lehet tömni?

#407057 Lxrose Előzmény: #407049

Olyan ez, mint ha azt mondanám valakinek, hogy indulj el nyugatnak repülővel, de még nem tudjuk, hogy hová kellene megérkezz, majd menet közben megmondjuk, legfeljebb az óceán közepén találod magad, ha nem lesz elég az üzemanyag.