Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#407055 Nessuno Előzmény: #407039

És mit szeretnél hallani a cégtől? Hogy minden faxa? Attól szerinted megnyugodna a piac? Vagy te? Semmi nem változna! Nem lehet a piaccal szemben menni, kérész életű lenne bármilyen befolyásolás.

Tegnap (ha a BÉTen jól látom) 133 hatis kötés volt, ma eddig 30.

A Concorde amúgy nem semmi. Az elemzései csak a saját ügyfeleinek adja (ami jogos), de ez az elemzés csak angolul jelent meg? Akkor most a magyar ügyfeleire szart rá magasról? Azért nem semmi, ha egy magyar cégről magyarul nem ad ki elemzést! Én ebből a szempontból pont lesz.rom, hogy 18 évesek és számos díjat nyertek. Ez szerintem nem fair a magyar ügyfeleivel szemben... (más kérdés, hogy milyen elemzést adott ki, ehhez szíve joga van)

Ja, amúgy egyszer jó lenne végre látni az elemzést magát is, mert így egy kicsit nehéz ám ócsárolni :D

nagyon beálltunk 7600-ra…

#407047 SZETO99

nagyon beálltunk 7600-ra... Megpihen és korr. vagy megpihen és továbböntik, ez itt a kérdés...

#407046 Lxrose Előzmény: #407037

Az ajánlás még pénteken eladás lett, de új célár még nincs. Furcsa, hogy 9800 volt a régi céláruk, eladást ajánlanak, de még nem mondták meg az ügyfeleiknek, hogy milyen árszintig. De ők egy komoly szakmai gárda 18 éves tapasztalattal.

#407039 hAliG Előzmény: #407012

Most értem vissza géphez, hát ez valami brutális most már.. Nem tudjuk pontosan mi van mögötte, remélem nem a cég dobálja a hatijait kifelé..

És valamit kommunikálhatnának kifelé, hogy mi a fax van..

11.000 Ft-ról elkezdett lefelé csorogni aztán beszakadt 7600-ig.. :S

#407037 Szundi Előzmény: #407030

Meg lehet megették a Condcord nyilvánosságra hozott közzétételét a külföldi büfik. Az is érdekes h először tartásra javasolta a Condcord, majd amikor jött az E-star válasza egyből eladásra változtatta az ajánlását. Tehát ezért is lehet ez a nagy esés. Nem furcsa egy kicsit?

#407030 Szundi Előzmény: #407012

Ezt a logikát a lakossággal épp úgy az OTP-nél is el lehet játszani, meg a MOL-nál, stb. Ahol tudnak spórolnak az emberek. Ki a tankoláson, az OTP-nél meg a bedőlt hitelek aránya nőhet. Tehát ez összetett és mindegyik cégre igaz lehet. Szerintem.

#407012 SZETO99 Előzmény: #407003

Igen, ezt a részét letöröltem inkább az előző hozzászólásomról, miszerint az emberek anyagi helyzete (és a távhőszámlák fizetése/nem fizetése) megbillenthetik a cég bevétel/kiadás kakashintáját, ebben teljesen igazad van, és ez okozhat pánikot. mármint a dolgok egymásból következése.

Szumma szummárum, bármi is van a mostani helyzet hátterében, azt mi úgy sem tudhatjuk, igyekszem feltételzni, hogy csak a "piac" irányít, de sajnos ebben a mutyiországban sosem lehet tudni, hogy kinek mivel mi az érdeke, ezek találgatásába nem is megyek bele.

Mindenesetre fura, hogy szinte az összes részvényről jönnek ki folyamatos elemzések, cikkek, bejelentések stb, de az E-star platformján nagyon nagy a csönd, és világesés ide vagy oda, 3x10% esést nem lehet szó nélkül hagyni szerintem...

#407003 Nessuno Előzmény: #406993

Khm, ha jól tudom, a Q2 már EUR alapon lesz kimutatva. Másrészt a cég közvetve lehet kitéve a svájci franknak. A felhasználók (önkormányzatok, cégek, magánemberek) már elképzelhető, hogy svájci frankban vannak eladósodva. Ezeken a szinteken előjöhet, hogy a delikvens eldönti, hogy mit fizet: a banki hitelt vagy a számlákat. De ez persze csak ötletelés a részemről...

Véleményem szerint nincs…

#406993 SZETO99

Véleményem szerint nincs szó valami mufti vagy nagyobb részvényes kiszállásáról, ez csak privát vélemény. Egyrészt ilyen értékű részvénycsomagot tőzsdei úton kiszórni hülyeség, hisz a tulajnak is nagyobb profit lenne a célja (naivan felfogva) másrészt ekkora piacbefolyásoló tényezője nem gondolom hogy lenne. Nézzük csak a Mtelekomot, aki az osztlék előtt 14mrd részvény felvásárlását jelentette be. Meg sem mozdult az index napokig, hetekig, hatása nem volt (még ha egészen más tészta is a cég)

Csatlakozva néhány előző hozzászóláshoz, a világpiaci esések és a pánik miatt szórja mindenki. És itt nem feltétlenül a devizára gondolok.

A cég olyan országokban terjeszkedik és a finanszírozása is olyan devizában van aminek nem sok köze van a CHF-hez vagy az EUR-hoz.

#406979 Nessuno Előzmény: #406959

OTP más tészta, de ha azt nézed, hogy 1-2 hónapja még 6000 felett volt az is, akkor az se csúnya. Plusz pánikban nincsen funda, csak a csordaszellem. A Q2 nem fog semmin se változtatni, legalábbis az árfolyamon. Nézze meg mindenki a Q1-et, adjon a hitelekhez egy magasabb összeget. Igaz a bevételi oldal is nő, de nem hiszem, hogy meghatározó mértékben. Amúgy meg aki nem érti, az nézze meg a Rábát, Fotexet, stb. Minden esik nem is kevéssel.

Viszont a cég által felvett kölcsönök forintban lettek felvéve (szóval itt nem játszik a svájci frank). Viszont máshol megjelenhet az erős frank, azaz az emberek nem tudnak majd fizetni. Vannak rizikók a cégben, ezt tudta mindenki. De ez az esés a funda alapján kicsit soknak tűnik, kár, hogy az most nem annyira fontos...

#406969 Bendeguz Előzmény: #406959

LXrose: igen, a 3 napra gondoltam, de már lehet tényleg több is mint fél mrd.

Nekem tökéletesen megfelel, ha 20k-ig elmegy és az pont akkor lesz, amikor nem is számítok rá. Csak menjen!

#406959 Pubertas Előzmény: #406931

Gyerekek, ez már nem "csak" likvidálásnak tűnik nekem. Valaki nagy is kiszállhatott. Tud valaki valami értelmes magyarázatot adni arra, amit láthattunk a napokban? OTP-nél semmi para, itt meg mint econetnél zuhanás, és ki tudja hol lesz az alja. Nem értem, de szeretném.

Emlékeztek? volt az rfv fórumban egy tag, aki az első esés után mondta,hogy ő engedte az árat addig, ameddig jónak látta, és hogy Former aláállt az öntéseknek, ezért nem esett. De most Esztár lufinak vége, fog még emelkedni, csak nem úgy, ahogy megszolták a 2 éves benne ülők. Azt is mondta, hogy lesz ez még 14k ,meg 20 k, csak nem úgy, ahogy mi gondoljuk,és nem akkor. egyszerre mindenki nem nyerhet. Nem ismerős ez a beírás senkinek?? én emlékszem rá, aki akarja keresse vissza. Szerintem erre utalt az ipse, az egész "ki volt találva".

#406931 Lxrose Előzmény: #406927

Nem tudok olyan számokat elképzelni a jelentésben, hogy az árfolyam mondjuk 25%-ot essen a 10000-es szintekhez képest.

#406927 Bendeguz Előzmény: #406917

vagy valaki ezt is jobban tudja előre és lehet nem véletlenül van meg lassan a fél milliárdos forgalom... én már feladtam a reményt, marad a beletörődés.