Ez nem normális dolog ami itt megy. Ma is -7% -ban van a papír, forgalom is van benne, egyszerűen nem értem mi történik, attól függetlenül hogy minden esik.
Ez nem normális dolog ami itt megy. Ma is -7% -ban van a papír, forgalom is van benne, egyszerűen nem értem mi történik, attól függetlenül hogy minden esik.
és felfelé mikor lesz a vízválasztó?korrekcio nélkül ekkorát zuhanni....egy ilyen jó papír
Legyen akárhol az alja,amint vége ennek a nagy mutyinak és nincs semmi gond a céggel,akkor gyors felpattanásra kell számitani
Urak!
Harthor kollégáról, le lehet szállni!
Nem veszitek észre, hogy önzetlenül segít???
Nem akar senkinek rosszat, segíti a Ti, és mindannyiunk munkáját!
Szerintem ennyi!
mondom 7k környéke, sok volt a lombardos... :) 9600 volt a vízválasztó
Minden elismerésem Hathor elemzéséé, szerettem volna ha téved, de sajnos nem. Mindazonáltal nagyon kíváncsi vagyok Former meglátására, véleményére.
Vétel
Cég Aj. Db Ár
1 1 10 db 7 900 Ft
1 1 100 db 7 855 Ft
1 1 10 db 7 830 Ft
1 2 20 db 7 820 Ft
1 1 10 db 7 801 Ft
Eladás
Ár Db Aj. Cég
7 945 Ft 13 db 1 1
7 950 Ft 380 db 1 1
8 000 Ft 200 db 1 1
8 100 Ft 200 db 2 2
8 200 Ft 174 db 4
több brókercégnél délben likvidálnak...
Nekem írtad ugyan, de nem ingem, nem veszem magamra. Nem szokásom kikezdeni senkit sem sem itt, sem az életben. Amúgy köszi az infot, tényleg lépni akartál, de mégis segítettél.
Szép napot!
Nem akarok magyarázkodni ha nem haragszol, így is többet adtam ma mint akartam.
Szóval erősítelek bennetekt, hogy itt egy támasz!! Remélem ebbe nem lesz belekötés..
inkább lépek is, mert az egész fórum az élő fába is beleköt, aki végre kész érveket hoz fel az árfolyam mellett, de még saját befektetői körös beragadt társaitokat is kikezditek.
Számomra ez szomorú, nem ehhez vagyunk szokva, mint régi fórumosok.
Szép napot!
innen most merre szerinted?ha jól látom, akkor emelkedő vonalat rajzoltál, 8200-ról pattant fel, ahogy írtad. (Irtam privibe.)
Érdekes, hogy az összes régi fórumos egy véleményen van. ,-)
Vajon miért?!
38.2-es szint egy megálló!
Ennek letörése további esést vetít előre.
Csak ennyit mondok, és nem azt, hogy tovább esik az árfolyam.
Így korrekt a hozzászólásom szerintem.
Nem foglalkozom az E-starral, és csak azért szóltam hozzá, mert Retek az Otp-vel példálózott, amivel viszont foglalkozni szoktam :)
Ha viszont igaz, amit Muskátli írt, hogy az E-starnak határidős pozíciója van, akkor cudar a helyzet, és erősen meggondolandó a vétel ebben a papírban. Nem akarok analógiákat előhozni, nézzen mindenki utána, hogy milyen következményekkel járhat, amikor zuhanó árfolyam mellett egy cég a hatis pozícióját próbálja védeni.
http://postimage.org/image/20acwsais/full/
kép komment nélkül.
38.2es szint ami megerősítést adott a 8100-8200as célárhoz.
Jelenlegi kép.
Teljesült. Nem tudom, hogy örüljek neki vagy sem. Majd az idő eldönti.