Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: Leminősítette az USA-t az S&P

#406567 banyaiz Előzmény: #406565

Szanaszét hullik megint minden, nem akarom elhinni. Aztán lehet muszáj lesz, tények makacs dolgok.

Azért ha így folytatják augusztus végéig 0 -ra esnek kb. Ez amit nyomtak elmúlt 2 hétben úgy korrekciónak, és pániknak is egyben elég lenne. :)

#406566 kelvin Előzmény: #406565

Van egy olyan érzésem, hogy hamarosan jönni fog a FED a Q3-mal és akkor megint go North!

#406564 hosszhuszár Előzmény: #406544

Ami el is jön, mert tök értelmetlen, ami itt zajlik, lemisőtítés, hagyjuk már...

Ez durva. A 2010.09.13. …

#406559 Fornit

Ez durva. A 2010.09.13. záró alatt van. 11és fél hónap emelkedést adott vissza kb 2 hét alatt. ...izé kb áprilisig tartó inább.

#406558 banyaiz Előzmény: #406557

6,5% esés sp-ben, az szép. :( Elgurult a gyógyszer náluk rendesen.

10 kereskedési nap alatt 1340 környékéről lejöttek 1120 környékére. Szerény.

Ha a Fed nem lép erre holnap, akkor nem is lesz QE3. Akkor hagyják a piacot dolgozzon magában. Izgalmas lesz a holnap is.

#406557 Hathor Előzmény: #406550

Lehet ebben sincs igazad.

XTBn éles számlám van. An Béten meg tudod :)

Mellette Erste, random, KBC.

A fxpro az demo igen.

Elkövetkezendő időben semminemű utalást sem teszek pozi méretre, sem belépésre, sem instrumentumra sem, hogy mi van, sem kivárás, sem haszon, sem bukóra.

Ezt már figyelemben is tartom egy ideje.

Ez is a jövőbeli terveimmel összefüggő dolgok részét képezik.

Yo8!

#406554 Balázs István Előzmény: #406549

Úgy látom az Obama beszédet is üres szavakként értékelte a piac. Mint ahogy az is volt, üres lelkesítő szöveg. Azóta .6 alá estek, elkapták a f@szt rendesen derékba, mi meg majd holnap ugyancsak.

Node most jön a zárás előtti szokásos felcibálás.

#406549 BudFox Előzmény: #406544

Köszönjük is az infókat, meg grafikonokat Hathor kolléga...te vagy a Grafikonkirály az nem vitás.. .-))

pihenj egy picit most....és számolgasd a sok pénzt amit kerestél....

..apropó..eladtad a házakat ma ? :D

Re: nincs cím

#406546 BudFox Előzmény: #406517

én elég jól lekövettem eddig , viszont kétszer elrontottam a jó kiszállást, és későn is nyitottam vissza...nem baj..majd a következő válságban okosabbak leszünk...:D vagy a következő bikafuttatáson.

23.160 tól 21.850

21.550 től 19.890

19.520 tól...

#406544 Hathor Előzmény: #406373

JJBOY!

Teljesült is célára a csökkenő háromszögnek..

http://postimage.org/image/eq1bhkro/full/

Már amióta leminősítették USAt azóta várod az ellentétes gap-et.

Most teljesültek célárak, már mehet fel majd, ha akar.

Emberek!

Annyi infot nyomtam egy hete, hogy muszáj pihennem.

Rendkívüli teljesítményt nyomtam több topikban. E-star, USA, Blogok, HAti, OTP-ben.

Minden grafikon kívétel nékül bejött, eygedüli pénteki doji maradt usa-ban kérdőjelben, amire megadták a választ. S&P hármas csúcs is elkészült. OTP 4350 célár mint nyitó is, 8200as E-star alj, amit 10Kn mondtam. A hármas csúcs letörése is.

Most nincs kedvem tovább írogatni a dolgokat.

Foglalkozom inkább magam dolgaival, illetve folytatom elemzői munkám, figyelem a belépő szinteket.

Üdv.

Re: BANK OF AMERICA -21%

#406535 Amatoregy Előzmény: #406519

vagy éjjel a japóknak és a svájciaknak el borul az agyuk és chf-et és jpy-t szórva dollárt vásárolnak..

:DDD