nekem meg nem vitték el a shortom anno 22150-ről, azóta követtem.
Zárom nyitom. Zsebpénz, hihetetlen ez az egész komolyan. Erre vártam 3 éve, vagyis a fordulás óta és tessék, nincs rá időm.
nekem meg nem vitték el a shortom anno 22150-ről, azóta követtem.
Zárom nyitom. Zsebpénz, hihetetlen ez az egész komolyan. Erre vártam 3 éve, vagyis a fordulás óta és tessék, nincs rá időm.
Én is ezt szívtam be, ominózus esés induláskor mentem szabira :D azóta ugri...
Sajnos nekem is pont az augusztus eleje volt az, ahol tudtam, h. nem lephetek majd nagyobb poziba, mert sok a melom. Kisebb tetelekkel, szuk stopokkal bohockodok es az 1/4-et sem keresem annak, amit lehetne, pedig a vicc az, h. jo par napja folyamatosan jol lepek be, ha pozit veszek fel...
:D az sem rossz
De az a **** idegesítő hogy az elmúlt 1 évben végig tudtam trédelni az oldalazást, most meg mikor 2 hét alatt lehet megkeresni akár 100%-ot nem jutok gép elé. Ez ami bosszant igazából. Úgy meg nem lehet hogy nem tudsz naponta legalább óránként ránézni, mert nem tudsz pozíciót kezelni és nem lehet érdemben nagy pozikat felvenni
Ez a nap is bekerül a legnagyobb esések közé!
Kezd eldurvulni a helyzet!
Igen egyelőre nem számítok. A korrekció nem fordulat. Esés korrekciójára számítok csak, ezzel egyet értek. Mivel esik a piac, tovább nem gondolkodom bika piacban, az esések hevessége 2008at idézi. Így recessziót várnék, a nagy fordító jelek alapján is. A holnapi fordulat a csökkenő trend korrekciója lehet gondolataim szerint.
Csökkenő háromszög visszateszt pipa, jelenleg lejött róla
Nem tudok BATMANokban gondolkodni, ahogy írtam Józsi, ,-)
egyelőre halad minden a maga útján!
Holnap ismét leszek.
További szép napot!
Barack magyar idő szerint 19.00kor nyivákolni fog, ha jól olvastam
Meglátjuk mi lesz , nagy kilengésekre számítok, és arra, hogy megállítják a pánikot, kiderül majd.
Hathor: ok, csak azt olvastam tőled nem számítasz fordulatra, arra írtam. Nagyok az érzelmek most, veszélyes terep.
Szerintem pont ezt a forgatókönyvet írtam le. Mondtam holnap estétől emelkedés lehet!
Olvasd vissza HSZT.
Most késésben vok.
"Holnap FED kommentet kell figyelni este, arra a rekciót, lehet azzal megfogják lent a tetőn található fej-váll célárát, amivel teljesül ezen háromszög célára is."
Írtam... tehát ekkora teljesülhet háromszög-fej-váll célára, utána azzal fel.
Üdv.
Én szerdára teszem a fordulatot, a Dax 5700-ről fordult, a Dow-t 10xxx-ről rántják majd vissza.
Már megy a susmus a háttérben, a kereskedőházak már egyeztetnek és nemsokára elkezdenek vásárolni.
Herceg, te nem elutaztál?
lehet, hogy kellene...
Vsz bár nem vagyok nagy TA szakértő ne nevess ki, de esélyes lehet egy fordulat a héten. 1150 körül bóklászik sp , azért ezzel már csak az idei csúcsokig is elég komoly 200 pöttyös tér nyílt.
Lehet fogadni egy őrült pánikra is persze, de szvsz egy pánikos emelkedés is benne lehet 200 napos is vagy 100 ponttal feljebb van, 50 pötty emelkedés bármikor benne van. Ha Fed lép akkor meg bármi elképzelhető persze ez csak szvsz.