Záró 8500
Majd valaki írhatna egy zárót, meg hogy mennyi darab ment el... Előre is kösz
Én ma kiszálltam.Szóval trendforduló várható:-) Ha lesz lehetőségem visszaveszem olcsóbban.Kb. annyit buktam mint amennyit nyertem ugyhogy közel nullában vagyok idén.Nem nagyon akarja visszatesztelni az esést,a nemzetközi helyzet meg egyre rosszabbul néz ki.Szeretnék már végre nyugodtan aludni....
A vallás ott kezdődik, hogy a logika, a számok helyett az érzelmek dominálnak. Tőled is inkább számokat várnánk, de nem olyat, hogy a részvény 10-szerezés után már eshet nyugodtan, már korábban írtam, hogy miért.
Egyébként igazad van! Ahogy nézem az utóbbi napokban egyre több itt a kárörvendő, kicsit olyan gúnyos stílusú hozzászólás. A színvonal már majdnem olyan, mint a portfolio.hu egyes topikjaiban.
Majd alakul ez remélem. Biztos most mindenki megbolondul a nagy tőzsdei pánikban és emiatt van ez. :-)
Viszont semmit sem jelentene. Ahogy a piacokat nem nyugtatja meg, hogy ki mit mond, nyilatkozik az eurózónából vagy az USA-ból, úgy itt sem ettől lenne nyugi. Várható volt, hogy ha elbukik a 9800 körüli támasz, akkor megy lejjebb. De mindennek van alja és reméljük, hogy ebben most láttuk azt. Egyeseknek ez para, másoknak jó beszállási lehetőség. Ha valaki eladta a pakkját 11k felett (vagy még inkább 12k felett), azoknak itt ez remek beszállási pont LEHET.
Mint ahogy más részvények is régóta nem látott mélységekben vannak (ld. FHB, Pannergy, MOL, stb.). Vagy pl. a Zwack, amelyik nem sokára osztalékot fizet, ha jól tudom.
Azért megszólalhatnának a vezetőségből ha tényleg nincs gond. Ártani már nem ártana semmit.
Itt ma sem vicceltek.
Én nem vagyok vallásos :-) Kiváncsi vagyok holnap folytatódik e tovább az adok kapok ezen a szinten
Köszi. Most látoma 15 perces késleltetetten, hogy szép pakkok mentek át valakitől valakihez. Megvettek egyben 6700 darabot fix 8380-on! Na itt már szépen mennek a susmusok a háttérben. Kíváncsi lennék ezeket átkötik-e hatira avagy sem...
lassan olyan vallási klub lesz itt is, mint phylnél :)
Pl. Veled, a normális kis, közepes befektetőkkel, akik netán tényleg megijedtek ilyen nagy esések láttán, hisz szemmel láthatólag pénteken is pánikeladások indultak el és emiatt adták el pénteken pakkjuk egy részét vagy egészét. Természetesen dokumentumokkal alátámasztva pénteki eladásaikat, így a korrekt és így hiteles. Közösen könnyebb tenni valamit, mint egyenként a károsult részvényeseknek.
Ne figyelj oda ezekre a negatív beírásokra, idegesítő tényleg azért, nem szép itt kárövendezni, meg örülni, hogy na most igaza lett valakinek és bejött a technikai elemzése...
8370, de előtte 8310-ig nyomták kb. ezerrel, azelőtt meg 8500 felett járt 1 perccel.
Visszapattant 200-ról,de eladónk még mindig itt van