Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: ideje venni?

#406318 Előzmény: #406307

Kivel szeretnél összefogni? Akik önös érdekből feldumálják a papírt, hogy aztán jó haszonnal eladják? Vagy talán a mások kárában örömet lelőkkel, akiknek egy darab papírjuk sincs? Vagy a simán csak pótcselekvésből elmélkedőkkel? Pacifistákkal, akik minden rossz és ártalmas szándékot úgy reagálnak le, hogy "de jó hogy negatív volt, meg kárörvendő, joga van hozzá"

Nehéz ügy.

#406317 Nessuno Előzmény: #406314

Mert kedvenc és nem árt móresre tanítani az embereket. :)

Nem nőnek a fák az égig, szóval aki adja biztos tudja mit csinál. Persze most nem a kisbüfikre gondolok, mert azok a para miatt is adhatják. De ha valaki TA alapon kereskedik, akkor jól nyomhatta most. Lehet innentől meg veszik majd. Olyan volt ez eddig, mintha egy robot kereskedte volna le.

#406315 Nessuno Előzmény: #406308

Amúgy elérte Hathor célárát a 8200-at. A fibo szintet is ide húzta meg. Szóval lehet itt lesz a megálló egy időre. De persze ezt ki tudja...

#406314 vincentlauria Előzmény: #406304

Részben egyetértek Veled, de az azért nem világos, hogy ennyire (értsd pénteki után mai -7,7%) miért csak az Estart ütik.. Oti tiszta sor: svájci frank, Amerika.. de miért kell a földbe döngölni kedvencünket a "semmire" ..

#406308 Lxrose Előzmény: #406304

Spekulánsok kihasználták, hogy a két dolog egyszerre jött össze. A Concorde elemzés lehetett az elindító, ami aztán lavinát csinált. Én nem gondolom, hogy az OTP papírjait össze lehet hasonlítani ezzel. Azt keményen érinti a svájci frank erősödése, ezt pedig nem, vagy még esetleg jobb is lesz, ha a forint gyengül kicsit.

#406307 VadSpeki Előzmény: #406304

Azért nagyon nem mindegy, hogy mekkora mértékben estünk!

Múlt csütörtökön 10 000 Ft-on zártunk, az összes többi részvény már aznap is 2-3-4 %-okat esett, és alig volt benne eladási szándék, kicsi volt a forgalma. Majd jött a Concorde-os elemzés és begyorsultak a folyamatok... A nemzetközi hangulat miatt nem estünk volna ekkorát.

Össze kell fogni a károsult részvényeseknek! Szerintem,akik emitt netán pánikolva eladtak, azoknak össze kéne fogni, keresni kell egymással a kapcsolatokat e-mailben, telefonon, ahogy tetszik. Persze ez csak az én véleményem. Ki kell gerincesen állni mindig az igazságért, az igazunkért!

#406304 egyetleneim Előzmény: #406302

Szerintem fölösleges a CD-elemzés miatt szívózni. Biztos van akiket befolyásol az elemzésük, mert sok ügyfelük van, de a papír a nemzetközi helyzet miatt esett. Az oti egy hónap alatt 25%-ot adott le, akkor ez miért ne követné. Csak a kicsikhez később jut el a hullám. A kérdés az, hogy miként fog fölállni. Persze az se mindegy, hogy honnan.:)

Re: nincs cím

#406303 Lxrose Előzmény: #406295

Már te is ezzel jössz? Korábban már írtam, hogy nem a válsághoz képest mért abszolút minimumhoz képest kellene viszonyítani az abszolút maximumot, ami már messze távolban van. A matek ahhoz kellene, hogy kiszámold, vajon a mostani várható profithoz képest milyen arányban áll a részvény ára. 6-8 körül nem hiszem, hogy ez még drága. Majd a jelentés segíthet tisztábban látni.

#406301 Előzmény: #406282

A veszteség oldalon az van, hogy sokunknak nagyon szarul néz ki az egyenlege, per ma. A nyereség oldalon meg remélhetően az, hogy egyrészt azok eladnak, akiknek fillérekről van, és mint ilyen, mindig is potenciás veszélyt jelentettek az árfolyamra, másrészt én azért nem hinnék abban, hogy az Állam nem adogatja hetek óta. Ilyen idióta módon csak az adja,, akinek ingyenben van.

#406300 egyetleneim Előzmény: #406297

Hát én nem voltam ilyen merész. Pénteken raktam be egy vételt de az nem teljesült csak ma nyitóban. Sejtettem, hogy az amcsi nyitás után tovább megyünk le, ezért délelőtt nem mozdultam. 8300 körül veszegettem az elmúlt percekben, mára ennyi. A héten ha úgy néz ki még folytatom.

#406296 Lxrose Előzmény: #406286

Én még olyat nem hallottam, hogy egy eladási ajánlás mögött nincs célár. Mivel a tavaly év végi céláruk 8000 volt, ezért gondolom, ez alá most sem mentek. Én úgy döntöttem, hogy ha lecsillapodik a helyzet, akkor utalok még ide pénzt, és másnap veszek, hamár a tegnapi vételek sem jöttek be.

Re: nincs cím

#406295 Kissherceg Előzmény: #406283

nem kell ide pánik, két év alatt tízszerezett... :) kicsi matek és semmi para sincs itt... Mellesleg először a likvid bluechipeket szórják, majd a közepeseket.

Teszek fel rá friss elemzést és meglátjuk :)

Elég szomorú ami itt tör…

#406283 VadSpeki

Elég szomorú ami itt történik!!

A Concorde-os elemezésféleség indította el a pánikot szerintem, mivel csütörtökön még 10 000 Ft-on zárt, és nyoma sem volt benne komolyabb eladói szándéknak...

Péntek óta van benne ez a nagy bizonytalanság, mármint az árfolyamban, előtte semmi baj nem volt.

#406282 Bodzaszedő Előzmény: #406279

pénteken és ma eddig közel 30k papir cserélt gazdát.Az utóbbi 2-3 hónap forgalmához képest ez hatalmas.