nonszensz...
Real: 8500
Napi minimum: 8301 (2 perce volt)
Most a 8500-at pakolják eladóin..
mintha azt olvastam volna, h nem jelöltek meg célárat
real:8600
exnek annyiban igaza van, hogy a transzparencia javításával ki lehetne küszöbölni az ilyen CD-féle elemzési mizériákat. A májusra ígért profitelőrejelzés nem érkezett meg és azt sem tudjuk, hogy mire költik a legújabb kötvénykibocsátást.
ezekből a foszlányokból amit írogatnak elég töredékes a kép az eredeti irományról
ezekből a foszlányokból amit írogatnak elég töredékes a kép az eredeti irományról
joguk van azt gondolni amit akarnak
másodszor pedig így nagyobb publicitást adtak neki, több emberhez eljutott
(a Genesisnél volt egyszer hasonló, Egon miatt rohantak Virághoz a sajtón keresztül)
Nagyon csúnya dolog pont világ pánikos napon egy cégről negatív elemzést készíteni. Mondjuk nagyon hülyének kell lenni ahhoz, hogy ezt valaki ne lássa.. Nem véletlen, hogy ilyen bla bla szintű választ adtak.
Ahogy néztem, korábban se voltak túl optimisták a céggel kapcsolatban. 2010 végére 8000-et saccoltak.Kíváncsi lettem volna, hogy az eladási ajánlathoz milyen célárat csatoltak.
Goldman ugyanezt csinalta, a sajat ugyfeleik karara kereskedtek. Concorde is biztos veszi ezerrel a lepattanokat...
A Concorde a saját ügyfeleinek adta az elemzést, ahogy írja is az egyik cikkben, hogy ezek külföldi ügyfelek voltak nagyrészt.
Gondolom az E-Starnak van olyan "részlege", amelyik figyeli a cégről megjelent híreket, stb.
A külföldiek szerintem meg gondolkodás nélkül beszórják a pakkjaikat jelen "világvége" helyzetben, főleg, ha a "nagyra becsült" brokicégük ezt ajánlja!
8610-es sajátárral 8*40=320Ft bomba üzlet. Le is kaszálta.
Lehet beállt visszavenni, ezúttal 4db-ot 590-re:)
Azt nem értem, hogy miért nem lehet megtalálni az elemzést, és akkor a cég honnan tudott róla azonnal?
Lesz ez még 14000 meg több is, csak nem akkor és nem úgy, ahogy mi gondoljuk. Azért más 9800-ról 822-ig esni, azaz akkor 7200-7400 környékéig volt egy öntés de azt megvették, meg más 12400-ról idáig esni, csorogni.
De, örök igazság: magasról lehet nagyot esni.Mivel illikvid, felfelés is gyorsan tud mozogni, ne aggódjatok. Aki eddig nem adta el, az szerintem ne most tegye, most tényleg nem lehet tudni hol lehet visszavenni. Főleg akinek nagyobb mennyiség van.
Nem feltétlenül. Ha bebizonyosodik, hogy a cégnek van igaza, az az árfolyamban is meg fog látszani majd.
590-en vett 8db-ot,kitette 650-re. Micsoda üzlet