Ok. Milyen szakmád van? hány éves vagy? tudsz-e angolul?
Nekem vannak Svédo.-ban rokonaim....
Ok. Milyen szakmád van? hány éves vagy? tudsz-e angolul?
Nekem vannak Svédo.-ban rokonaim....
de azért hajrá jobbik :)
Te is elmégy Trógerbroki? :(
Azért mert barátnőm már 2 éve nagyrészt kint van Svédországban, mondhatjuk úgy is hogy már kint él. Ott van majdnem az egész családja már kint.
A másik meg az hogy hosszútávra tervezünk és a jelenlegi körülmények között Svédországot valamint Norvégiát tartom Európában a legstabilabb illetve a legbiztonságosabb államoknak minden szempontból.
De ettől függetlenül ha kapnánk valami jó lehetőséget, nem zárkózunk el sem Németországtól, sem Ausztriától sem. Szóval ha valaki tud valamit vagy tudna segíteni, az kérem szépen jelezzen :)
Németország és Ausztria nem jobb? 3-4 szeres fizetések az ittenihez képest...
Miért pont északra mennétek? Nem szeretitek a napsütést?
nagyon foglalkozik a tv ezekkel a lomisokkal......a napokban...
most 2.kerületben van vmi ilyen akcio.....
egyik galériában mondják,bevitték a lomisok a régi szekrényt üzlet megköttetett....ezekután szekrény gondolt egyet szétesett....ott rögtön......és mindenki szeme előtt x sok millio forint hullott ki belőle...
némely örökös is kipakol néha mindent...körül sem nézi...az idős rokon dolgait...
Üdvözlet mindenkinek !
Érdeklődni szeretnék az alábbiakkal kapcsolatban kedves fórumtársaimtól:
Svédországban (esetleg Norvégiában) keresnék munkát, bármilyen munkakör érdekelne. Hosszú távra tervezünk, barátnőmmel le is telepednénk az országban. Amennyiben valaki közületek kint él, vagy tud esetleg valamit kint és tudna segíteni, az kérem jelezzen itt privát üzenetben, vagy az alábbi email címen : money89@freemail.hu
Természetesen ez után én is küldenék részletes információkat, illetve ami szükséges. Tényleg érdekelne bármilyen munkakör, nem ijedek meg a munkától !
Előre is köszönöm !
Üdv : TrogerBroker
Vörös István:
DERŰSEN NÉZEK A TŐZSDÉRE
Most múlik el a pénz
értéke. Had menjen!
Szakadjon kifelé belőle,
azt hittem, van neki!
Nem vagyok jó helyen.
A pénz beszélt nekem!
Kamatláb, adósáv,
ez tényleg szerelem.
Látom, hogy felszökik
a dollár árfolyam.
Tátongó üresség repül föl,
csőrében tíz forint.
Magamat ringatom
hamis remények közt, ó, hazám.
Az Isten számláján
sohasincs forgalom.
Alkudnék tovább vele az éjben
a mennyek foltos kupolája alatt.
Angyalszív dobog a sötétségben,
az ég vibráló pénzlenyomat.
Azóta pénzeken
őt látom nevetni.
Derűsen nézek a tőzsdére,
vagyonom csak ennyi.
Kamatos mennyország,
befolyt pokol-hitel
vibráló képernyők
fényében tűnik el.
A tőke nem lidérc, nem marad csendben.
A fémpénzen rozsdás szemfedő.
Az ablakon túl, fenn a közhelyekben
kirándul egy mindenre kész angyaltéritő.
Lengyelül beszélő kollégát keresek.
Előre is köszönöm!
Sziasztok.
Múltkor, volt valahol itt egy oldal linkelve, ahol weblapok értékét lehet megnézni.
Én is találtam 1-et, de nem hiszem el, ezért kellene az az oldal..
Köszönöm!
Habsburg Otto nem semmit kért végakarata szerint,ugye Pannonhalmára jön a szive....ez elég érdekes huzás számomra,mondjam azt,furcsa egy akarat....
Jó kis oldal ezt a gőzgépet elkezdtem megépiteni LH 502, később döntök mibe épitem be, hajó tünik járhatónak. Repülőbe hülyén nézne ki:D
Nagyon csöndesek vagytok ma! Remélem nem a szepupun gondolkodtok:D
.hu domaineket hol érdemes itthon meghirdetni?
Van a sedo.com, de a fene tudja, hogy azt a .hu domainekre vadászók mennyien nézik.