Regisztráció Elfelejtett jelszó

Bankok ellen!!!!!!!!!!!!

Re: nincs cím

#406151 sbbacsi Előzmény: #406121

Azért a lakást hoztam példaként, mert ott felmerült a hitel bennem is (mivel máshogy nehéz), autó, plazmatv, stb... fel sem merült, nem is szabadna.

Nem azt mondom, hogy a bankok nem hibásak, szerintem sem védhet ki mindent az ember saját józan ésszel, erre vannak a szabályozások. De azért amekkora tömeg bajban van... ez azért nem csak a bankok hibája.

szerk: És amit már írtak előttem: autót lehet venni használtan is, fele akkora értékben. Én is erre készülök épp... ha 5M-es kocsira 5.5 most a hitel akkor az azt jelenti, hogy sajnos nem fért (volna) bele a keretbe.

#406148 Ibiza Előzmény: #406138

a 3. leülni dumcsizni bankkal.. ennyit befizettem..most ennyi a piaci ára.. egyezzünk meg.

#406138 banyaiz Előzmény: #406124

Abból gondoltam, hogy ilyen topicot nyitsz , nem azért amit nekem írtál.

Abban a konkrét szituban amit leírtál két verzió lehetséges:

1. Nem fizeted tovább a részleteket, elárverezik, valószínű áron alul, és rosszabb esetben ez nem fedezi hiteled, vagyis nincs autód, és még tartozol.

2. Fizeted tovább, aztán a végén csinálsz egy kasszát mennyiben van neked az autó. Ezt most előre nyilván nem lehet pontosan megmondani.

#406133 Ibiza Előzmény: #406107

ja..valami forradalom kell mert vettél autót aranyárban chf hitelért...

a felnőttéválás útja a felelőssévállalás a saját döntéseinkkért..

vegyél egy alap gazdasági könyvet.. nézd meg jelenérték jövőérték..részt..

de egyszerűbb.. nézd meg melyik fogyasztási cikk mennyit ér 3-5év múlva.. én hány évre vettél fel hitelt..

#406125 Zotya32 Előzmény: #406121

autót 2 max 3 millióért, kp-ban érdemes vásárolni. Ennyiért, normális, mindennapi használatra megfelelő autót lehet venni. A többi csak felesleges pénzkidobás, illetve ha van sok 10-100 millió még a párnában, akkor lehet vásárolgatni drágább járművet.

#406124 Kisember Előzmény: #406119

Nézd ebben semmi indulat nincs!!!

Ha indulatos lennék akkor máshogy más stilusban irnék!!!!

Hidd el nekem ha végre megmozdulna a nép akkor bizonyára máshogy beszélnének a bankok!

Angliában egy bank megköszönte a barátomnak hogy igénybe vette a hitelszolgáltatásst

Ennek ellenére Magyarországon kezd az az érzésem lenni hogy van a bank aztán ujból a Bank aztán megint a Bank!!!

#406121 Kisember Előzmény: #406113

Kedves sbbacsi!

Nézd nekem sincs lakásom hitelből mert Én se kajáltam be!

De néztem egy Házat piliscsabán 29 milláért 9 millió önrésszel se mertem megvenni!!!

De sajna vettem egy Skoda Octaviát 5 milláért amit 2007 ben vettem.

Most nem tartozom csak 5,500.000.- millióval.

Na ez abszurd!

Szerinted nem?

Valamit kell csinálni mert itt az akinek akiknek kellene beszélni az nagyon kussol!!!

#406119 banyaiz Előzmény: #406116

Nem tudom én nem akarom leadni az autóimat. De ha meggyőzöl róla , hogy ez nekem hasznos akkor még lehet leparkolok vele egy bank elé, bár kis peugeotom jelenleg nem járóképes, egy barom miatt.

Nem akartalak bántani, de indulatok nem vezetnek jóra. Neked is minden jót.

#406116 Kisember Előzmény: #406103

Szerinted elárvereznek annyi kocsit amennyit leadna az összes ember Magyarországon!

Legyen szép napod

#406113 sbbacsi Előzmény: #406107

De mit kajált meg az ember?

A kollégáimmal ellentétben én pl. nem vettem fel CHF hitelt és nem vettem lakást 2-3 évvel ezelőtt mert úgy láttam, hogy nem fér bele.

Amíg nincs rá ELÉG pénzem addig nem veszek. És nem hittem el, hogy a 0Ft önerő ELÉG, csak mert azt mondták... ezt nem kellett volna bekajálni? Mert ez szerintem viszonylag egyszerű lett volna.

Ők most a hitelen ülnek a "saját" lakásukban én meg az albérletben.

#406109 Kisember Előzmény: #406105

Ha mindenki 20-án leadja a kocsit a bankok előtt akkor nem leszenek bezárva!

Ez biztos

Hát biztos ami biztos ki…

#406108 Fornit

Hát biztos ami biztos kiűljek 08.20-án a bank lépcsőjére jólfésülten egy öltönybe bezsákolni az ótókat és a lakáskulcsokat? Úgyis zárva lesznek, másnak le sem adhatnák csak nekem:)))

#406107 Kisember Előzmény: #406085

Szia

Indulhatna valami mert velünk mindent meg lehet kajáltatni!!!!

Nem megoldás amit a Görögök csinálnak rgo sztrájk stb stb stb.

De valamit kellene tenni mert ez nem állapot!!!!

Itt ebben az országban a Bankok mindent megtehetnek!

Kérlek olvasd el a Dr Balsors 2006 publikációját amiben konkrétan leírja hogy várható egy gazdasági válság!

Milyen meglepő hogy erről nagyon kussoltak a bankok!

Vajon miért adtak boldog boldogtalannak hitelt nulla induloval házra kocsira stb stb.

Szerinted ez normális???????

Legyen szép napod!

#406105 Waszeitung Előzmény: #406096

Feltételezem hogy vmi célod volt hogy létrehoztad ezt a topikot,különben beírhattál volna vmelyikbe...hogy pontosan mit szeretnél az annyi lenne hogy vigyem el a kocsi és lakáskulcsot a banknak? Nem tűnik komolynak ez a terv... főleg hogy 20.-án zárva lesznek.

#406103 banyaiz Előzmény: #406096

Az jó megoldás, akkor el is fogják engedni rá a tartozást. Amúgy leadni bármikor leadhatod a banknál, lefoglalják, elárverezik, ez is egy út.

Szerintem ne vidd el koc…

#406093 banyaiz

Szerintem ne vidd el kocsit a banknak , hozd el nekem. Szétszedjük aztán alkatrészként eladjuk. :) Tv is jöhet majd jó lesz vmire.

Pihenj egyet inkább.