A Mi szemszögünkből tök mindegy a szájkarate végkimenetele.
A Mi szemszögünkből tök mindegy a szájkarate végkimenetele.
A kérdés csak az hogy HOL zárják a shortokat , mi az általuk kitűzött cél. A könyvet látva nem vagyunk még ott sajna.Mindegy, nem számolgatom mi lett volna ha realizálok a csúcson, és visszaveszem most.
Vagy az OTP csökkenti a poziját és adogatja. Bármi lehetséges és annak az ellentéte is, csak ezt mi nem tudjuk meg. Egyrészt az OTP kinek is adott kölcsön és minek? Talán azért, hogy egy ilyen üzlettel 10% alá tudjanak menni? Onnan a köv. jelentési szint elég messze van...
Szerintem is ez van mögötte.
Megy a short ezerrel, ledöngölik ameddig csak tudják. 11-10k között lefelé is adtak, de nagyobb mennyiséget 10-10.5k környékén tudott adni, ha jól emlékszem.
Kicsit megparáztatták a külföldieket, és szépen zárják a shortot majd..
Kocsogok :)
"A Concorde a társaságok vezetésével természetesen folyamatos szakmai kapcsolatot ápol, a vállalatokról rendszeresen elemzéseket készít és ajánlásokat fogalmaz meg. "
Folyamatos szakmai kapcsolat, mi?
"A Társaság részvényeinek adott napi árfolyamalakulása pedig sem a hazai sem más tőkepiacon nem volt
egyedülálló, hasonló méretű és kockázati szintet képviselő társaságok részvényei 10%-os vagy akár
ennél is nagyobb mértékű csökkenést is elszenvedtek. "
Nem tudom, a Concorde észrevette-e, hogy az E-Star Pénteken 10%-ot, ma pedig újabb 4%-ot esett?
Egyébként nem a negatív véleménnyel van baja a menedzsmentnek, hanem a nem teljesen korrekt információtartalommal. Még ők érezzenek lelkifurdalást, mert a nagy Concorde kikérte magának, hogy tévedtek, illetve esetleg szándékosan befolyásolták a piacot?
Úgy látom van aki azért veszi,hogy olcsóbban adja, ezzel lecsorgatva az árat, majd eleszedje a kicsiktől, illetve likvidálások élesítésére törekszik, nagyobb eladói hullámot kiváltani.Valamiből vissza kell adni az OTP-nek amit kölcsönkért. Kis fütyesz.
....egyre komolyabb tételek....
mostmár egyre tételek vannak vevői oldalon.Csak megeszik az eladót már
Nem értem, hogy egy megnyugvó piacon miért kell 4-500 darabokat piaci áron adogatni? Mi késztet valakit erre?