Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: ideje venni?

#406053 Bendeguz Előzmény: #406046

Nem zavar exmnb-s hozzaszolasa, neki is lehet velemenye. Meg ha nem is ertek egyet vele.

A 3 ev helyett 1 evben mi a rossz? Ugy ertelmezem, hogy harmad annyi kamatot kell ra kifizetni es mar 1 ev alatt lesz annyi bevetele a Cegnek, hogy ezeket likvidalni tudjak. Ez duplan jo.

#406046 hAliG Előzmény: #406038

Undorító amit művelsz!

Idejössz forgatni a kést az emberekben, mert erre élvezel..

Szánalmas vagy.

Elnézést a többiektől, nem akarom, hogy elharapózzon itt egymás fikázása, de ez a véleményem Ex tevékenységéről!

#406044 exmnbs1 Előzmény: #406041

megítélés kérdése

3 éves és éves kv köztr van némi különbség

nomeg a mennyiségeket is figyeld

#406042 hAliG Előzmény: #406011

Továbbra is gyanús az OTP által kölcsönadott 30ezer db... Szerintem azzal shortolja valaki. Csak nem a concorde??

#406041 Bendeguz Előzmény: #406030

10 mrd-s kotvenyprogram volt 1 evre, az 1 ev hamarosan letelik.

Aug 2. elott okos lepes volt meghirdetni a kibocsatast, sikeres is volt.

8.5 mrd / 10 mrd megvan, mar nem kell sok.

A veszekedest meg csirajaban tessek elfojtani, vagy privatban leboxolni.

Egy realtime-ot legyszi dobjon valaki :)

Koszonom!

#406038 exmnbs1 Előzmény: #406032

mikor az 10K alá sose megy agymosást nyomtad úgy gondoltad örökké feljebb lesz a piac?))))))

#406036 Bendeguz Előzmény: #406028

Leirta hogy lesz: ha lesznek blokkok, azt megveszik a haveri kutyak, addig meg szharnak bele. A kozkez szepen kirazodik, nagy es biztos kezekbe kerulnek a pakkok. Utana a 0 kozkez miatt akarmeddig mehet limiten. Ezt irta, ha jol emlekszem.

#406032 Előzmény: #406023

Oktatgatom?! Mivel?! Amúgy nagy T. Tényleg nagyot égtem , hogy már egy pánikot sem tudok kiszámítani. Ja és soha nem mennék olyan fórumra, ahol nincs részvényem. ízléstelennek tartanám Végezetül Szerénységed számtalanszor lehúzott olyan papírt, ami aztán rövidebb távon emelkedett. Szóltam én akkor!?

#406030 exmnbs1 Előzmény: #405536

pszáfhoz futás helyett a régi transzparenciához kéne visszatérniük

hány hónap óta folynak azok az előrehaladott tárgyalások a bankokkal?

minek kellett újabb kv rábocsátás?

#406028 Pubertas Előzmény: #405688

Így tényleg egyszerűnek tűnik. Csak ne lenne ott az a HA. Mivel most nincs ennyi szabad pénzed, szerinted hogy lesz a további forgatókönyv?

#406024 Előzmény: #406006

Teljesen igazad van , az emberi természet sokszínű. No pláne még olyan aberráltak is vannak, akik nem szeretik naponta négyszer elolvasni, hogy elfogják veszíteni a pénzüket.Mondjuk van olyan férges fajta, akinek elég hetente egyszer aggódnia.

– Homo sum, nihil humani a me alienum puto

#406021 Hathor Előzmény: #406015

Valszeg egy emelkedésben trandelő piac volt akkor.

Én csak annyit mondok, semmi mást, óvatosságra intem a vevőket.

Mai utolsó gondolatom volt itt.

#406020 Pubertas Előzmény: #405668

A mai nap után Hathor feltétlen számítok a véleményedre, kíváncsi vagyok, hogy látod a dolgokat.

#406015 panpeter Előzmény: #406011

Emlékszem ezen a szintem vettem bele először, aztán bő egy hónap után 11500-on eladtam. Most is jó lenne vmi hasonló még ha 10k-ről van az alja is.