azért használj stoppot.
azért használj stoppot.
Na nekem hellyel közel elég is ez a nagy happy itt 19800on a várt reggeli nyitó emelkedésből.
Naa...hova a fenébe akarják még felhúzni....ez nevetséges..
miden emelkedést ráadásra, short nyitásra kell használni...vissza fogunk esni... mindenkiben ott van a félelem a nagy eséstől...
Sziasztok.
A jobb oldalon, csak negatív hírek, megjön az eredménye hamarosan, szerintem...
Sokan ülnek shortban...
engem is kt bosszant... kéne az sc...
Ezt én is mondhatnám :DDD Köszi...faxom a 150kt-ba!
440db os vevő komoly?
erről beszéltem nincs tuti nap.. megy fel és sztem nyomnak egy le kőrt.. utána megint fel..
annyi oldal van ezen kívül és Te pont itt... áhh... :D19815 volt a záró 950 körül a max
Most tényleg venni kell (amit már megtettem)és lemásoljuk a pénteki napot?Túl egyszerű lenne :D
Mi volt a pénteki bux és hati záró?Köszi!
nekem egy long nyílott :)
Magasabb aljra mint pénteki bux? Az lehet megveszik az esést,de pénteken sem sikerült a rést betölteni,így szépen haladunk lefelé csökkentő csatiban..
magasabb aljra számítok,hétvégén megint 0 elemzés, sorry
Jaj.. ez még a hajnali képo volt rögtön nyitókor.
A mostani kép ez:
Kicsi off, de elfér tőlem szerintem, főleg, hogy mutatok is vele valamit.
S&P napos, 161.8as fibora esett nyitóban, azóta fejött kicsit.
Nyitóban meg is lesz a délelőtti alj szerintem megint, nyitó esés után megveszik majd megint a piacunkat, utána meglátjuk mit hoznak a hírek, illetve egyéb instrumentumok.
Olaj 3.5%körül esett, akár csak a 2008as zuhéban.
Az kicsit korai lesz,de új aljat azért ütünk ma...
Sziasztok!
Sok sikert mindenkinek, sajnos egyelőre ritkán tudok netezni, de szurkolok nektek!
Szépen elintézték a kedvenc papírjaimat ( E-star, Pannergy és most az FHB), lassan érdemes lehet csipegetni belőle.