Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: nincs cím

#405996 Hathor Előzmény: #405960

Na nekem hellyel közel elég is ez a nagy happy itt 19800on a várt reggeli nyitó emelkedésből.

#405991 BudFox Előzmény: #405988

Naa...hova a fenébe akarják még felhúzni....ez nevetséges..

miden emelkedést ráadásra, short nyitásra kell használni...vissza fogunk esni... mindenkiben ott van a félelem a nagy eséstől...

Sziasztok. A jobb oldal…

#405989 hosszhuszár

Sziasztok.

A jobb oldalon, csak negatív hírek, megjön az eredménye hamarosan, szerintem...

Sokan ülnek shortban...

erről beszéltem nincs tu…

#405978 Ibiza

erről beszéltem nincs tuti nap.. megy fel és sztem nyomnak egy le kőrt.. utána megint fel..

#405975 Waszeitung Előzmény: #405974

Most tényleg venni kell (amit már megtettem)és lemásoljuk a pénteki napot?Túl egyszerű lenne :D

Mi volt a pénteki bux és hati záró?Köszi!

#405968 Waszeitung Előzmény: #405966

Magasabb aljra mint pénteki bux? Az lehet megveszik az esést,de pénteken sem sikerült a rést betölteni,így szépen haladunk lefelé csökkentő csatiban..

#405960 Hathor Előzmény: #405957

Nyitóban meg is lesz a délelőtti alj szerintem megint, nyitó esés után megveszik majd megint a piacunkat, utána meglátjuk mit hoznak a hírek, illetve egyéb instrumentumok.

Olaj 3.5%körül esett, akár csak a 2008as zuhéban.

#405945 pepe01 Előzmény: #405912

Sziasztok!

Sok sikert mindenkinek, sajnos egyelőre ritkán tudok netezni, de szurkolok nektek!

Szépen elintézték a kedvenc papírjaimat ( E-star, Pannergy és most az FHB), lassan érdemes lehet csipegetni belőle.

azért figyeljetek.. hibá…

#405934 Ibiza

azért figyeljetek.. hibázott a leminősítő.. "elszámolta" magát.. ha jól tudom két másik minősítgető megtartotta usa besorolását..

legnagyobb kommunista ország az usa...a szovjetunió volt ilyen..