Eddig működik a meglepetés faktor.......
Eddig működik a meglepetés faktor.......
A nyitó gap downról lemaradtunk, utána megveszik megint az esést délelőttre.
Ezekkel a nyitó záró dolgokkal nem tudunk mit kezdeni sajnos.
lenne bizony :)
tök jó, hogy pénteken shortoltam, záróban meg a longot zártam és null poziban voltam hétvégén..nyugi volt. most meg nem merek lépni poziba. bár adni érdemes lesz ezek szerint.
Sziasztok!
Áldom az eszem, hogy most le van kötve a tőkém nagy része!
Így biztos nem esznek meg a cápák!:D
Lenne. :)
Lesz egy két ember akinek elege lesz már a bizonytalanságból, kockázatokból, az kénytelen lesz eladni, és a történetet innen ismerjük.
Hacsak reggelig nem jelentenek be valami ellen hírt.
De vannak balhék még a világban, Anglia is felsorakozik a balhésok közé
Lenne meglepetés, ha emelkedéssel nyitna minden?
egy biztos...nagy mozgolódás lesz holnap...talán olyan hogy még sohasem láttunk olyat.
majd mi.
Mértékadó és független hirforrás a Stocklandyard.
nem semmi ahogy ezek a emberek hogy tudják fokozni a tömeghangulatot
- jól felfogott saját érdeküknek - no meg a vagyonuk gyarapításáért
holnap megyek is veszek valami használt kalasnyikovot
szigeten nem árulnak? ĐĐ
No, már akkora a pánik, hogy ez is bekerül szép lassan a közbeszédbe...
leminősítőket ki minősíti le, hoyg szarul minősítenek? :))
viszont a másik két marha hitelminősítő most meg megerősítette USA AAA besorolását. levették a negatív figyelő listáról....nagy blamázs lenne ha a héten mégis egyből leminősítenének....esetleg majd valamelyik hónapban ebben az évben
"A következő hetekben az elnök erősen bátorítani fogja a költségvetési deficit csökkentésének kidolgozásával megbízott kétpárti különbizottságot és a kongresszus tagjait, hogy helyezzék ideológiai és politikai nézeteltéréseik fölé közös elkötelezettségüket az erősebb gazdasági fellendülés és a fenntarthatóbb, hosszú távú fiskális politika iránt - jelezte a szóvivő. "
Érezzük az ellentmondásos politikai lózungot????
azért gondolom, hogy a Fitch (ami európai) teszi be a kaput. addig lebegtetve lesz az, hogy elszámolták magukat az s&p-nél... indulhat a buy on the dip... aztán zsíroskenyér effektus
(pofára esés)