"Nem kispályás terveik lehetnek, ha még bankokkal tárgyalnak"
Az érem bizonyos másik oldala:
finanszírozási problémák támadtak?
"Nem kispályás terveik lehetnek, ha még bankokkal tárgyalnak"
Az érem bizonyos másik oldala:
finanszírozási problémák támadtak?
A világ bonyolultságára a kedvenc példáim: legyenek a cégek nyereségesek, aminek egyik alapfeltétele volt a munkaerő csökkentés, de növekedjék a foglalkoztatás?!
Másik: legyen alacsony az olaj ár, mert az támogatja a termelés növekedését. Viszont ha csökken az energia ár, tipli az aranyba, jön a jajveszékelés a tőzsdén. Hát ennek fényében vicces a sok okostojás elemzés.
Különös tekintettel a stoki tagok korábban itt már összeszámolt összrészesedésére... :-)
Mondjuk, egy elemzés cléja szerint alapból piacbefolyásoló, m a véleménnyel döntéseket vált ki.. A szándék lehet kérdéses.. Ha több eladási order is jött volna a CD-ből, az is teljesen logikus lenne, mivel az ügyfeleiknek készült és ők akár meg is bízhatnak a cégben.. Ha viszont a vételi orderek is az ő köreikből jönnének, ill az jönne/jött volna több, az más kérdés...
Ez az elemzés meg kimondottan külföldieknek készült.Ugyebár az E-Star elsősorban külföldi befektetőkkel keresi a kapcsolatot igy jogos a felháborodásuk.Jogosan merülhet fel a gyanú,hogy szándékosan próbálnak negativan hatni a cégre.Egyáltalán ki kérte ezt az elemzést?A válság dolog meg szerintem is túl lett reagálva.Még egy ilyen mentőcsomagos akciót nem tudnak eljátszani,ezért jelen kilátásokat nézve indokolt,hogy kezdik kivonni a tőkét mindenhonnan,na de nem ilyen hirtelen.Amig para volt,hogy egyáltalán kapnak e pénzt az országok addig érdekes nem esett semmi.Most meg zúg minden
Nem kispályás terveik lehetnek, ha még bankokkal tárgyalnak. Amúgy megértem, hogy menet közben nem akartak" locsogni" ,de most már elengedhetetlen lenne egy tájékoztatás, ami megnyugtatja a kedélyeket. Ami meg a grafikonokat illeti, én csak arra emlékszem, hogy 1200-as OTP-nél 600--ig lefelé mutattak.Aki ennek alapján eladta, talán nem annyira hisz az elemzésekben. Most momentán nem válság van, hanem kicsit ostoba hisztéria. Attól még rövid távon nagyon kellemtelen lehet. Visszatérve, amikor nagyon erőltetnek ilyen elemzéseket, meg minősítéseket, óhatatlanul felmerülhet a sanda szándék gyanúja. (enyhe esetben kárörvendés, a mi szintünkön, rosszabb esetben haszonszerzés szándéka) Nem véletlen , hogy értelmesebb országok perlik a minősítőket.
A közzétételben benne vannak nagybankokkal történő előrehaladott tárgyalások.Még hitelt is akarnak felvenni?Vagy mi ügyben tárgyalna bankokkal?
Itt jöhet Hathor véleménye, miszerint mindenki húzogathatja a vonalakat és csinálhat elemzéseket (hozzáteszem, ezzel egyetértek). Ha mondjuk ez kapásból piacbefolyásoló, akkor az mutyi is lehet. De azért szeretném megnézni a concorde KÜLFÖLDIEKNEK szóló elemzését! Plusz, ha valaki képes lenne azt megnézni, hogy a mai napon több volt-e a concorde rendszerből jövő eladási ajánlat, mint pl. a hét többi napján, akkor az is érdekelne.
Bár ha itt tartunk, akkor ennyi erővel Hathor elemzésére is kialakulhatott egy masszív eladói kör, nem? :)
Ők nem fenyegetőznek, konkrétan benne van a szövegben, hogy az "illetékes hatóság feladata LESZ".
Mivel ma az E-star esett e legnagyobbat és ilyenkor jöhetne egy kis visszateszt, ezért hirtelen felmehet pár százalékot a hétfői kereskedésben. Hacsak a hétvégén nem jön be valami durvaság. De rövid távon nem lehet elképzelhetetlen, hogy megnézi a 8200-8500 közötti területet.
Annak mondjuk kifejezetten örülök, hogy a cég ilyen közleményeket kiad. Kár, hogy keveset érnek el vele, de ettől még tetszik.
Amúgy meg aki 14k-ig tartja az is csak azért teszi, mert fentebbről be van ragadva. Aki ma vette 9k környékén még simán kitárazhat 10k alatt, hiszen az is szép emelkedés, egyúttal elég volatilis lehet manapság a piac.
Az avatarod felezd meg vertikálisan. A jobb oldal maradhat.
"PSZAF-fal fenyegetozni ugyanolyan........."
Na igen.
Így van, meglátjuk.
9000 lesz a záró ár.
Sziasztok.
Meglátjuk jövő héten mi lesz.Még mindig elég határozottan szórják 9k-n.Érdekes,hogy nem kerek pakkokat dobálnak
Köszi, igen, ezt én is megtaláltam. De a konkrét írást nem. A Concorde-hoz meg nem vagyok becsekkolva, gondolom csak úgy lehet olvasni.
bejött megint vételi oldalra.
Megfogják az árfolyamot a nagyobb esés elől szerintem.
SRV.
Nálam az árfolyam a konszolidációs szakaszban halad. Nem tudom néztétek-e mai elemzésemet. ott írtam róla.
Ezzel a kapaszkodóval is 10%on belül tartják csak.
9000 és 9010 áron most ment el kb. 1000 db......
PSZAF-fal fenyegetozni ugyanolyan, mint ovodaban az eros apukankkal. De sajnos nincs jobb eszkoz a kezukben. Mindenesetre dicseretes a Ceg vezetesenek hozzaallasa tovabbra is. Eppen ezert 30% bukoban is meg tudom orizni a nyugalmamat, meg ha nem is tetszik a portfoliom erteke...
"A mai nap tőzsdei folyamatainak vizsgálata alapján, a BÉT-index 4% körüli csökkenése
mellett az E-Star esetenként lényegesen magasabb, 12% körüli árfolyam veszteséget
könyvelt el, így fennáll az árfolyam befolyásolásának lehetősége. A befolyásolás módjának,
tiltott jellegének megállapítása az illetékes hatóság feladata lesz."