most meg már 33 pontot jöttek fölfelé hirtelen...áh..nem lehet ezt követni...mindez 1 hírre..ami úgyis csak 3 napig érezteti hatását.
most meg már 33 pontot jöttek fölfelé hirtelen...áh..nem lehet ezt követni...mindez 1 hírre..ami úgyis csak 3 napig érezteti hatását.
de azért a világ legnagyobb gazdaságát rángatni ilyen tempóban,...na az se egészséges..:-)
Feszülnek az idegek, vagy menstruálnak. :) 1170 az egy fontos szint az sp-ben 200 hetes ha jól csalódom, de majd TA-sok kiigazítanak, arról pattant.
Na elég volt erre a hétre a tőzsdéből. Jó hétvégét nektek.
diszta bolondok háza..2 % ot ingadozik egy gyertya alatt...ezek totál megzakkantak...
daytrader :-)) grtula..legalább nem vesztettél rajta.
2%-okat rángatóznak percek alatt, klímax. Ember meg nem mondja hol zárnak ma. Nemhogy mi lesz hétfőn. .)
Mára van még egy Obama-beszéd, 17:00-ás kezdéssel olvastam.
Lehet most van, mert pattantak az indexek.
ne is mond. benn maradt egy tp. Még december elején tettem be. Hát nem nullszaldós lett a pozi a swap miatt.
Most mond hogy daytrader vagyok..
:DDDD
Ma is lesz -5% odaát? Vagy holnap estére előállnak a világmegváltó ötletükkel?
Ha marad a nagy esés, hétfő megint szépen fog indulni.
Úgy néz ki jól tettem, hogy nem vettem longot, bár ha sikerül belenyúlni abba a 18-ba a sok százból, akkor még ilyen nehéz helyzetben is nyertes lehetsz:-)
815 részvény új aljon
18 új csúcson..
na ilyet se láttam még..a részvények 13 % padlót fogott ma...nem semmi.
és forgalom is a tetőfokán van.
SP - már 18 pontot estek megint, a zárásunk óta....tudnak ezek esni is...ha fel van világosítva ez a nagyon buta nép :D
jól tettem szerintem hogy mégsem zártam a shortomat....az eredeti pakk 85 % van meg most megint....kár volt adat után zárni..de hát nagyon felhúzták a futuresokat...a szemetek..
neked van valami pozi ?
pompa hasonlat :)
Talán hullámvasutat építenek és most jelölik ki a pályát )
ki, mi, hol?
Csapkodás van, nagy a bizonytalanság. De azért lefelé lesz az.....