Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: ideje venni?

#405531 Bodzaszedő Előzmény: #405529

Na ez jó.Már a cégnek se tetszik ami itt folyik.Meg hát eddig is ügyelt az árfolyam stabilitására és a befektetőire.

#405527 Lxrose Előzmény: #405524

csak lesz több is, meg feljebb. Gyakorlatilag az eladások zöme 9000-9100 között ment, meg egy kicsi 9000 alatt. Mégis 2 %-ot sikerült az aljához képest emelkedni?

#405523 Hathor Előzmény: #405515

Nem is kell szégyelni!

Mindegyikünk átesett ezen. Ki előbb ki utóbb.

A gyermekes kérdésre is sokan rájönnek, én is, manapság ez alapján próbálok higgadtabban gondolkodni, cselekedni.

A piacnak mindig igaza van, ez alapszabály a tanításban. Kontra: Ne akarj okosabb lenni a piacnál.

Többet nem akarok írni, mert Kis Pista sem írna többet. ,-)

Sziasztok.

#405520 Hathor Előzmény: #405510

Jó ha tudjátok, hogy a funda nem számít recesszióban, majd max akkor, ha aljon akartok venni papírokat, akkor milyen P/E-vel forognak.

Technikai alapon is elemeznek a piacon, mindnki! Szinteket figylenek az alapok is.

Mi a buli 200napos alatt venni eső trendben? Mi a buli 200napos alatt tartani, és várni az éveket, ami egyébként sem biztos, hogy valaha is eljön.

Ettől tényleg mindegy nekem mi lesz, akár felfele megy, akár lefele. De butaságokat ne kérdezzünk!

#405517 Sumerologo Előzmény: #405498

Kb. 6 éve űzöm a tőzsde ipart. Ezért "merek" ilyeneket írni....

A hülyéket nem keresem, de mindig beléjük botlom. És elcsodálkozom a mérhetetlen butaságon a tőzsdén kívül is. Én már csak ilyen vagyok.

Simicska Lajos óta tudjuk, hogy "mindenkinek alkotmányos joga hülyének lenni". Ezt akkor mondta, amikor 1 Ft-ért elpasszolta jól menő vállalkozását. Nem is tudták jogi úton megfogni.

#405515 taresz Előzmény: #405498

Ilyen magam fajta pici (l)user nem szívesen dobja realizálva a veszteséget, így fáj neki/nekünk, hogy más megteszi.

Bevallom őszintén az én seggembe a zabszemet nem lehet most feldugni. Nem szégyenlem.

#405512 Pubertas Előzmény: #405498

Na, erről írhatnál még! Milyen kitárazásra gondolsz? És mi van a 200 napos mozgóval, hogy alatta vagyunk?Ebből mire következtetsz? Nyugodtan keseríts el, legalább felkészülök lélekben:-((( és köszi!

Én csak ülök és várok, mert szabad pénzem egy fillér sincs már.

#405510 Bodzaszedő Előzmény: #405498

2 éve mindössze.Igazad van,sokmindenben tapasztalatlanok vagyunk,nem látunk/értünk sokmindent még,csak elég érthetetlen,hogy egy jó fundával rendelkező cégnél ahol 10k felett gyakorlatilag kicserélődött a közkéz kinek éri meg ennyire adni ilyen alacsony áron is vagy miért nem vár egy kicsit hogy drágábban adhassa el.Erre inkább paráztat

#405500 Sumerologo Előzmény: #405496

Tessék....Mire leírtam az előző hozzászólást, máris repült egy 500 db-os pakk 9010-en!

#405498 Hathor Előzmény: #405485

Bocs, hogy megkérdezem,de hány éve figyelitek a részvénypiaci folyamatokat?

Mi az, hogy ki ez a hüle? Bárki aki spekizik, hogy olcsóbban vissza veszi. Mindenkinek joga van hozzá. Egy nagy bedobja, eladást generál, dobják a kicsik is, és alacsonyabb áron visszaveszi. Mi ebben a baj?

Miért kell hüléket keresni? Egy eső trendben semmi különös nincs ebben szerintem. Ellenben még a ktárazás el sem kezdődött!

Szerintem van olyan trader aki figyeli 200napos mozgót is. Ma éppen alatta vagyunk, és még millió okot tudok felsorolni.

#405496 Sumerologo Előzmény: #405485

Igen. Megfigyelhető, hogy gap esetén vagy anélkül is 100, 200 db-os pakkok repkednek. Megy az osztogatás a haveroknak...

Mondjuk ma én is vettem, de nem vagyok "olyan" haverja a bennfenteseknek....;).....Sajnos.

Más papíroknál is így megy. Pl. RABA

Re: nincs cím

#405487 taresz Előzmény: #405421

A forgalom már jó, csak az iránnyal vannak gondjaim.:-)

Már csak röhögök. Kínomban. 8,5 zárót is el tudok képzelni.