Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

RFV

Re: Valamiről lemaradtam?

#405163 Ody42 Előzmény: #405161

Várható volt, elég csak megnézni egy stock heat mapet tegnapról.

A média még rá is erősít a dologra, de én nem is számítottam rá, hogy minden piros lesz, az E-star meg zöld :)

Re: nincs cím

#405158 Előzmény: #405155

Pánikos nap után, a "bolondok félórájában " eladni, nem biztos hogy bölcs dolog.

kiszedik a stoppokat, ti…

#405157 Pubertas

kiszedik a stoppokat, tisztán látszik. beadnak kis darabszámmal, stopok aktiválódnak.

#405150 Grizzly Géza Előzmény: #405146

Kíváncsi vagyok,a tőkeáttételes vásárlók meddig bírják,mert egyenlőre még önteni sincs kire...

#405148 Bendeguz Előzmény: #405143

varhato volt, de csakis miattam.

mindig akkor tortenik valami szarsag, amikor nem tudok tozsdezni. amikor korhazban fekudtem, pont a mutetem napjan volt az OTP 1232 Ft. Az e-star is mindig akkor szakad be, ha epp fel napra nem tudok gep kozeleben lenni. Keddig nem tudok tozsdezni, tehet irany 6000... hogy az a mocskos krva...

#405133 Bendeguz

Sziasztok, kulfoldon vagyok, legyszi irajotok meg az RFV arfolyamanak alakulasat kb 20-30 percenkent, elore is nagy koszonet erte. Hathor, Neked majd valaszolok kedden az elemzesedre, de mar most megkoszonom a kedves szavakat es a komoly munkat.

Re: ilyet!

#405097 panpeter Előzmény: #405032

Ja, délig itthon vagyok, a nagy parát megnézem. Ha valami nagyobb öntene, egy másik nagy talán alá áll.

#405033 kelvin Előzmény: #405027

Igen sajnos jól érzed. Nembeszélve arról, hogy az mnyp-k megnyírbálásával és a vagyonuk kvázi elkobzásával a likviditás is eltűnt a Bétről. Ez sajnos érinti az RFV-t is akár mennyire fáj. Ne legyen igazam, de ha itt nagy pánikos esések lesznek, könnyen 5k környékén találhatja magát.

Erő legyen veletek.

Funda egyébként tényleg jó, de a válság őket is csúnyán érinteni fogja.

#405032 Bodzaszedő Előzmény: #405014

Hát ha holnap is tartja a szintet a papir ezek után,akkor imába foglalom a nevét.Reggel szerintem nyitás után lesz egy kis pánik aztán ki tudja

#405027 egyetleneim Előzmény: #405017

Nos most már tudjuk, hogy a DOW 4,3%-ot esett ma. Délután 17 óra után még vagy 250 pontot. Nem hiszem, hogy holnap fáklyás menet lenne a BÉT-en. A 10.000 eddig szépen tartotta az árfolyamot (egyre inkább jó döntésnek tűnik a részvénykibocsátás), de muszáj menni a blue-k után, így be fogunk nézni 10k alá. Mindenki tegye meg a téteket oda ahová akarja, én a vevői oldalon leszek, mivel alapvetően funda oldalról követem a papírt. Így nekem az a kérdés, hogy mennyit ér a 20 mrd árbevételű cég 3,5 milliárdos EBITDA-val. Persze a piaci környezetet is folyton árazni kell, ez az amiben most szerintem mindenki tanácstalan. Én attól tartok, hogy iszonyú nagy vihar előtt állunk.

Még a végén Hathor kollé…

#405017 kelvin

Még a végén Hathor kollégának lesz igaza!

#405014 panpeter Előzmény: #405008

Holnap délutántól vasárnap reggelig Tokajban (és Tolcsván) iszok. Ha a holnapi napot megússzuk, lehet ráhúzok egy napot.