Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Most nézem, hogy mennyir…

#405095 Karesssz

Most nézem, hogy mennyire szétcsapták az USA-t!

Hát ez nem egy hétköznapi esésnek indul, már ha az amcsi részvényeket nézzük:

Re: nincs cím

#405092 Hathor Előzmény: #405090

Szerintem semmivel sincs rosszabb helyzet egy 5%os napon a világ gazdaságában, mint a múlt héten, folyamatosan csúszik le minden, amit a 2008as Válság előidézet.

Fontos kérdés, hogy a 2008as Bear piacot folytatjuk-e mint medve Trend kezdetét, abban volt egy nagyobb bika felállás eddig?!

Ez a kérdés már a 2009-es emelkedésben felmerült bennem, de talán másban is.

Csináltam egy BUX képet valamelyik bolgban, talán a tetős blogomban, amin vázolva van a csökkenés 2008tól, áthozva a csökkenő tetőkre a leszorítót!

Finom lehet ez még.

#405091 BudFox Előzmény: #405088

várok :-))) na tűzök szunyálni most....reggel fél 7 -re az üzemben kell lennem :D sütit kóstolgatni.

#405090 BudFox Előzmény: #405086

van egy sejtésem , nemtudom mi lesz a következménye :

Egypár ország össze fog omlani nagyon hamar...és nincsen mér mire támaszkodni hogy megmentsék őket.

A legnagyobb gazdaság, USA is össze fog omlani...én Kína már alig várja hogy átvegye a vezető szerepet.

Annyi a körbetartozás már az országok között hogy ha még több országban elindul a dominó, el fogják engedni az összes tartozást a világban..mindenki tiszta lappal indul.

#405088 Hathor Előzmény: #405087

BUD! Nyakvonal itt volt. Buxban a sáv alja 20K van!

Szerintem neked más dolgod nincs mint eddig, várni bekered alatti stoppal.

#405087 BudFox Előzmény: #405086

holnap..vagyis ma lesz nyitásban itt vérfürdő...olyan gyorsan mennek le az ezresek a Buxról hogy nem is lehet lassan követni..

oda kell figyelni, nehogy elírkáljunk valamit...volt már sok téves zárás-nyitás így.

Megnézzük hogyan esik el a nyakvonal.

#405086 Hathor Előzmény: #405082

CSak simán letört a hármas csúcs, mint fej-váll, amit talán más is nézett.

Kisbüfi meg blogomban nézte. :)

120pontot néztem első körben 1370-1250ből.

Kicsi konszi, utána zsupsz tovább.

#405085 BudFox Előzmény: #405083

játékpénzek kora leáldozott !

( meglehet hogy nincs benne...de ilyet akkor is régen láttunk)

#405084 BudFox Előzmény: #405060

Már rászálltak a hitelminősítőkre :DD tudtaam.....:-))

ezek mind csak ilyen xarkeverések...fenntarthaó gazdaság kell..anélkül a legtöbb ország csődbemegy..nemtudom mit nem lehet ezen megérteni.

Norvégia nem fog csődbemenni..mert szufficites a gazdaságuk , + 10 % ot hoz minden évben...az össze többi országban meg hatalmas deficit...

#405082 BudFox Előzmény: #405081

A francba....mi volt ez a mészárlás ma ? :-))

Ez benne van a top 5 zuhanásban amit valaha láttam....

"csak" 30 pontot esett az SP zárásunk után...holnap a BÉT en is vérfürdő lesz.

#405079 TrendMan Előzmény: #405049

Gazdaságélénkités pénznyomtatással közben elszabadult államadósságok ... és hol van ezek között az áttétel, a kapcsolat, amely eldönti, hogy mennyi pénzt kell nyomtatni ahhoz, hogy biz. elékülést elérjünk a budget viszonylagos kézben tartásával ???????????????????

A kapcsolatot úgy hivják, hogy társadalmi bizalom, amely sok társadalmat megkülönböztet sok más országtól és amelyről Fukuyama a globalizáció kezdetén 1992-ben oly szépen értekezett a könyveiben.

Minndeki olvasson csak utána miről van szó!

#405078 banyaiz Előzmény: #405071

Szépet fogtál akkor daxon, grat.

Tőzsdének mozognia kell. Ami engem aggaszt elég sok a longom, és messziről nézve azért van lefelé is tér bőven, de ilyen heves érzelmeknél nehéz kitalálni mennyire tud kimozdulni. Bizakodom én is abban , hogy egy rendesebb korrekció lesz a történet, és lenyugszik a piac.

Ha recesszió jön akkor sok minden elképzelhető persze nem holnap fog kiderülni.

#405071 Ricsi Előzmény: #405049

Én is ezt gondolom, nincs már eszköz, ha megint minden összeomlana. Az pedig kinek lenne jó? Nem szabad elfelejteni, a tőzsdecápák azon keresnek, ha mozog az árfolyam. Ha most minden beszakad, és ott marad, mert valóban nincs több eszköz, akkor senki nem fog keresni.

off: én shortoltam dax-ot 7240-tól 6 700-ig, azóta long. Igaz, közben zártam, és újranyitottam, így kb 6550 az áram. Nem vagyok ideges, jó lesz az nekem 7K fölött, és szerintem még bőven az idén.

Most jöttem meg hát ez d…

#405053 Fornit

Most jöttem meg hát ez durva. 2008 Decemberében volt utoljára ilyen nap úgy olvastam.

Holnap kiváncsi leszek a hazai pályán történtekre.