Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arany

Re: nincs cím

#405532 Ibiza Előzmény: #403896

///látom még nem voltam szép szakmai hozzászólásaid voltak ,)

nem nem megy együtt az olajjal.. de tessék ez a házid miért nem az olajjal együtt mozog?

tök egyszerű..///

Ez lett volna a hozzászólásom de semmi értelme..

Miért nem olajjal együtt mozog arany? mert félünk/tünk usa leminősítéstől, adósságrendezésétől..... mint ördög a tömjénfüsttől..csapdába kerültek minősítő cégek mert könnyedén osztogattak minősítgetéseket másoknak de merik e az oroszlán bajszát húzogatni..ha meg nem merik akkor erősen csorbul a hitelességük.. már ami maradt.

ilyenkor jönnek a a menedék eszközök arany..chf.. stb

#404907 AzHofi Előzmény: #404906

Tartsd. Én is vettem kis ideje, nézegesd a hetes vagy a havi gyertyás chartot, ha elbizonytalanodsz :-)

Pletyka a piacon 2011.08…

#404905 hosszhuszár

Pletyka a piacon 2011.08.04 18:15

4,5%-os esett az ezüst és az arany is erőteljesen legörbült napon belül, bár még egyelőre jól tartja magát, hiszen stagnálást mutat a tegnap esti záró értékhez képest. A háttérben az a pletyka áll, miszerint a margin követelmények emelkednének a nemesfémeknél.

Re: 1700 dollár

#404222 peter12 Előzmény: #402902

Hát a zászlóból szerintem kiesett még múltkor,bár a technikai ismereteim ezirányban erősen hiányosak.Ellenben viszont most egy új csatornában trendel felfelé (most 1610-1650 közt van a min ás max) ,aminek már a tetejét is kiszúrta felfele. Ha ezt a csatornát is elhagyja felfele,és még meredekebb lesz a rakéta,akkor utána szokás szerint egy meredek zuhi lehet . Céláram 1700-1730 körül. Onnan várok egy korrekciót. napi RSI-ben még van út felfele ,mint ahogy MACD-ben is a célárig kb. Ráadásul hagyományosan az ősz az arany erős évszaka. 2000 ig nincs lufi azt mondta valaki.

#403550 hosszhuszár Előzmény: #402637

:))

Nézek Én mindent, de ez akkor sem pottyan....hogy alá állnék.))

Na, megnézzük hétfőt, oszt döntök..))

vagy nem..

1700 dollár

#402902 peter12

Úgy gondolom,hogy ennyi lesz kb. 2 hét múlva,ha tartja a mostani rövidtávú trendelő csatornát. Ha jól látom,akkor egy zászló formációból tört ki,aminek kb ennyi a célára. és 1700 dollár a hosszútávú csatorna teteje is egyben most.

#402640 Bakiba Előzmény: #402639

No végre, élsz a házmesteri poziddal, bár vannak még néhányan akik nem emelik a színvonalt:))