A robotok is elmentek nyaralni, illetve nyari karbantartast vegeznek rajtuk. Igy nem lettek bekapcsolva.
A robotok is elmentek nyaralni, illetve nyari karbantartast vegeznek rajtuk. Igy nem lettek bekapcsolva.
Remélem a közeljövőben nem is fogsz már ilyet látni, éppen elég volt ennyi, most már a szelek szárnyán száguldás jön..:))
No, ilyen usát sem láttam még, csak meresztem a szemem.
(és közben kis portfóliómra gondolok...)
Csak be ne kapcsolják a robotokat amik megveszik :D
Amúgy meg mindegy, nem számít, 1000 mégjobb.
Csak megtalálták a helyes irányt végre.....
Sok köszönet nem lesz benne számunkra sem.
számomra az lesz a boldogság, ha ma napi min közelében zárnának.
Holnapira kiváncsi leszek, péntek is lesz, meglepő, hogy ennyire beadták ma, 1-2 hétig így napi -3%kal kiegyeznék :), utána jöhetne a nagy fellenfülés
Innen szép lesz pluszba feltolni zárásra. De ezek megpróbálják. )
Szerintem a nyár első felében van egy tendencia arra, hog júl kifuttassák az árfolyamokat, ilyenkor meg könnyebben adják be.
1155-1150-ről majd egy long? :)
mennyire játszhat közre, hogy halom vagyonkezelő offline van, nyaralgat, és könnyebb mozgatni a piacot?
Latom, ma sem viccelnek valoban. Vajon a kovetkezo kerekebb szam (SP: 1,200) megallo lesz?
nekem az egyik kisautómon van még frank hitel...
egyik hitelünket meg most fizettük le...szomszédban van egy takarék szövetkezet..az a legjobb..forint hitel és kész....nagyon rugalmasak..egyik hitelünket 3 nap alatt már utalták is.
átkalkulálás, előre befizetés költség mentes. még a hitel kamatát is csökkentették a kérésünkre 1 százalékkal....ők jöttek át 2 éve is hogy nincs -e kedvünk hitelt felvenni....-)) hát vettünk föl egy szállító autóra..úgyis kellett...
szóval itt vannak a szomszédban...nagyon korrektek..bárcsak minden bank ilyen lenne