Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#404889 Balázs István Előzmény: #404887

Csak az a baj Bud, hogy minket előbb teper le ez a válság, mint a hambisokat. Már 252 felé ballag a CHF, de jó, hogy tavaly lejárt a hitelem. Így is kb 20-25% felár volt rajta.

Re: double dip?

#404886 Bodzaszedő Előzmény: #404882

Mégis mitől lendülne fel még jobban a gazdaság egy újabb mélypont után mikor az államadósság aztán is ugyanannyi maradna?Nyomhatják tonnaszámra a pénzt ha maga a gazdaság már nem képes kitermelni az adósságot.Ugyanoda jut vissza csak idő kérdése.Ráadásul Kina és a többi fejlődő gazdaság is veszi el a szeleteket a tortából a nyugat elől

#404884 BudFox Előzmény: #404854

SP futures már -2.9 % -en is volt....én ahogy elmentem a könyvjelzők közé a Stooq oldalát, az akkori SP értéket fogja elmenteni a könyvjelzőkbe..

eddig -1.66 % volt a rekord 1 hónap alatt...ma elmentettem ez a -2.9 % osat...ha megnyitom mindig ezt fogom látni..ez annyira megnyugtat :D

double dip?

#404882 TrendMan

3 év távlatóból nehéz megmondani, hogy reaális-e és ez még ugyanaz a válság vagy már másik, de elvileg hiányzik még a válság második mélypontja.

Eddig minden komoly válság double dip szenárióba ment át és csak utána jött a komolyabb fellendülés.

Most a FED kedves pénznyomtató politikájával halogatta sokáig a szembenézést ...

#404877 BudFox Előzmény: #404864

ettől láttunk durvábbakat is..ez még csak a bemelegítés :D

Dow Jones volt akkor -8.55 % on is ha jól emlékszem..meg ilyen -850 ponton, -650 ponton..annak ellenére hogy Henry Paulson minden erejével próbálta felfelé beszélni :D

.

#404875 Bodzaszedő

Én nem tartok éppen most megint egy nagy lezúgástól.De még egy ilyen csődveszélyhullámot már nem élne túl a rendszer.Mindenesetre az elmúlt időszak eseményei megmutatták az irányt a jövőre nézve.Akinek van esze elkezdi szép lassan nyugatról keletre áttelepiteni a pénzét.Szerintem

#404864 Donoo Előzmény: #404859

:) Egyébként valakinek vélemény, a mostani időszak rosszabb lehet mint 2008ban volt? persze tudom, hogy csak találgatni lehet, de mégis, én 2009 májusában kezdtem a tőzsdei hadjáratom, így 2008ban nem tudom mennyire volt durva a helyzet, csak halványan

#404816 BudFox Előzmény: #404805

már -24.5 ponton áll az SP..akkor mit fognak csinálni a többi 7.5 órában ?D

Re: gf

#404803 hosszhuszár Előzmény: #404801

Azt gondolom, hogy hétvége előtt, nem fognak + ban zárni, hagyják a spekiket vívódni.....

Jó pénz van ebben, és még igazi pánik nincs is, azt slussz poénnnak tartogatják...

Hétvégén jönnek majd adagolva a rossz hírek.....

Szerintem....

gf

#404801 Waszeitung

A mai nap is úgy kezdődik mint tegnap,ideális lenne a spekik megszívatására azzal hogy ma nem vennék meg...lássuk akkor a humor vagy homárfaktort.

#404784 Fornit Előzmény: #404779

Néztem azokat is.

Csak ezt a ma de-i hsz-t vettem észre délután.

Hát ha nagyobb esés jönne 10xx-ig akkor egy másik fej-váll feje lenne készen, legalább is úgy tűnik...

#404779 Hathor Előzmény: #404748

Még jó, hogy legalább néha olvasol is :))

Minden nap itt vagy, azt mondod olvasod is a blogjaimat, de S&P, DAX, BUX tripla tetős blogom már vagy három napos :))

Ott már akkor mutattam.

A fej-váll értéke szerint igen 120pontot mutat, de én trendfordítást látok az alakzatban és sokkal nagyobb mértékű esést várok annál!

Lassan eljön a short belépési jelem :))

Jókor mi?? Mondtam, hogy a sávban én már nem kereskedem.

Sáv alji történetet megvárjuk.