Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

NO Para

#404709 Primo

Ez is egy elemzés:2011.08.01 04:00

Az árfolyam csökkenését a 200 napos mozgóátlag megfogta, innen sikerült visszakapaszkodni a 10.000 forintos szint fölé, azonban a 10.500 forintos szinten egyelőre nem tudott átlépni, még előtte az 50 napos mozgóátlag útját állta. A két mozgóátlag szorításában próbál a csökkenésből kioldalazni az árfolyam. Ennek megfelelően a mozgóátlagok jelentette támasz/ellenállási szintek alapján érdemes sávkereskedésre berendezkedni. ProfitLine.hu

Re: Para

#404684 Primo Előzmény: #404676

Elolvasom ezeket az elemzéseket .De!!! az itt jelenlevő befektetőknél (Former tudja a pontos adatokat) annyi rv van,hogy egy kiszálló vagy bővítő részvényes akár 4-500 ft-os árelmozdulást generálhat ekkora forgalom mellet.

#404683 Lxrose Előzmény: #404682

Igazad van, ami a technikai elemzésről irottat illeti. A technikai elemzés a tömeg pszichológiája, olyan tömegé, mint mondjuk tegnap az OTP-ben volt. Egy páran próbálnak technikai alapon paráztatni (a piaci eladásokkal), de a tömeg nem dől be nekik. Remélem, ez így is marad, habár nap elején azért beálltam 9500-ra, de akciós öntés inkább a Pannergyben volt.

#404682 Előzmény: #404676

Messze nem Rád gondoltam. Egyébként úgy látom, hogy nem érdemes negatívnak lenni, technikai elemezni lehet, bár ez esetben nem látom sok értelmét.. A Cég életében olyan hatalmas horderejű változások mennek végbe, melyek pontos hatásait ( pláne napra ) ebben a pillanatban megmondani nem lehet. Viszont annyit lehet feltételezni , tárgyilagosan , nem elvakultan, hogy igen nagy lehetőség van a folyamatokban.

#404676 taresz Előzmény: #404675

Mivel Te is napi szinten itt vagy, lehet tudod, hogy átlag beker. áram 12,1. Ebből azért sejthető, hogy nem vagyok ellenérdekelt.

Hogy Egont idézzem:"legyünk nyitottak a másik irányra is"

#404675 Előzmény: #404671

Egyrészt teljesen iránytalan kereskedés folyik, nehezen értelmezhető a " másik irány"

Másrészt miért baj az, ha nem negatív hangulat van? Megfordítva, a szereplők nagy többségének nem jó a rossz hangulat. Persze , vannak ellenérdekeltek is...

#404673 Lxrose Előzmény: #404670

Írtam az elemzéshez pár mondatot. Egyébként az elemzés nem biztat eladásra, csak figyelmeztet, hogy technikailag a támasz törése után 4-500 Ft-ot is eshet.

#404671 taresz Előzmény: #404670

Csak mutathat egy másik irányt is, amit többen nem tartanak lehetségesnek.

Ez az amiről beszélek:

"A topikjában nem szeretik ha negatívat írok, megkérték ne írjak többet, így ide kiteszek pár gondolatot"

#404670 Előzmény: #404666

Csak kíváncsiságból kérdezem, mikor lehet hasznos? Mondjuk ha valaki megijed, és ennek alapján eldobja, és két hét múlva elad a cég egy szép kövér darabot a értékesíteni szánt vagyonelemekből, akkor elindul a papír, akkor is hasznos?! Vagy a technikai elemzés netán befolyásolja a Cég üzleti sikereit? Hova tovább , előre látja a jövőt?!

Szerintem ilyen környeze…

#404579 Muskatli

Szerintem ilyen környezetben az is csoda, h valaki egyáltalán jegyzett... => még jó, h sikeres volt! bár gondolom előtte azért a cég megszondáztatta az alapokat. nem amatőr a csapat...

Re: nincs cím

#404567 Primo Előzmény: #404545

Szerintem is sikeres volt. Jó lenne a fennmaradó 2 milliárdot is értékesíteni mert ezzel számolt valószínű a vezetés az idei beruházásokhoz.Amennyiben teljesül gondolom az eredmények igazolni fogják.

#404545 Előzmény: #404469

Több mint 8 milliárd 8 hónap alatt, az éves 10 milliárdból. Ezt elég nehéz sikertelennek minősíteni, bárki bármilyen szalagcímet is ad a kis cikkének.

#404373 Előzmény: #404362

Hogy ha a papírok döntő többsége nem spekulatív kezekben van, akkor hír hiányában mitől lenne nagyobb forgalom?! Dicséretes, hogy pánik dacára lefelé sincs.