Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: Az MTK zsidó csapat, ezért nem szeretjük

#405939 Netmaster Előzmény: #405938

A huszár még mindig ott van a figurák közt, szóval helye van. :)

#405935 Netmaster Előzmény: #405933

Legalábbis ahogy te látod. Mindenesetre a határon túli magyaroknál ugyanez a helyzet áll fent.

#405933 Ibiza Előzmény: #405906

ha évszázadok óta itt él akkor ott a sorrend..

ember

magyar

kisebbsége

sztem tök egyszerű..

#405906 Netmaster Előzmény: #405845

Nem is erről beszéltem, ugyanis az itteni kisebbségekre utaltam, akik szintén évszázadokkal ezelőtt kerültek ide (a különbség "köztük" és "köztünk" annyi, hogy mi néhány száz évvel korábban érkeztünk).

#405845 Ibiza Előzmény: #405800

már megint kavarod a dolgokat..

israel soha nem létezett.. gyártottak egyet..nézd meg a formáját.. egy agresszív ék..

A kint élő magyarok néha úgy lettek három-négy ország polgárai, hogy egy tapodtat sem mozdultak.. ott nyugszanak a temetőkben az őseik..sok generáció óta ott éltek.

a hozzád hasonló gondolkodásúak nem nagyon érzik a jelentős különbséget.

#405800 Netmaster Előzmény: #405683

Hogyne, ezért küldik "haza" a magyarokat Romániából, Szlovákiából stb. a hozzád hasonló gondolkodású helyiek, ugye? Mert a magyarok országa itt van, nem ott?

Adópénzek szívogatásához, hányan is dolgoznak az országban számlával, minimálbérre bejelentve stb? Csupa zsidó, ugye? Hány pökhendi, pofátlan ember van az országban, aki csak a saját előnyével foglalkozik, semmibe véve a másokat, legyen szó szomszédságról, közlekedésről, üzleti életről? Mert a fél ország zsidó, ugye?

#405702 matgab Előzmény: #405683

Úgysem fogod tudni elmagyarázni neki, mert nem akarja a különbséget megérteni...

#405683 Ibiza Előzmény: #405662

sztem beírtam párszor..a sorrend:

ember

magyar

kisebbséged

ha valaki elsősorban zsidónak tartja magát akkor jogosan "lezsidózzák" a zsidók országa a mesterséges israel..

de ez vonatkozik ruszinra cigányra svábra..

sok zsidó asszimilálódik..eldobja gyökereit.. kár mert úgy szép a világ ha szines..

szép gyerekkorom volt.. sok baráttal.. élveztem, hogy kisebbségek tartották szokásaikat.. soxor meghívtak kajákra ünnepeikre.. sváb cigány zsidó mélyen keresztény és református barátaim voltak..jó volt.

tetszik nem minden nemzetiségnek vannak jellemzői..

a zsidók elleni ellenszenvet a kapcsolati háló kialakítása.. az adópénzek/társadalom szívogatása.. a pökhendiség és pofátlanság váltja ki.. ami a kiválasztott nép mítoszából.. és a goyok lenézéséból..semmibevételéből fakad.. lásd a traubis berkovitz.. valamint a beruházások amiknek az alvállalkozóit nem fizetik ki.. pl spenótház.. ezek elsősorban zsidónak vallják magukat.. és helytartóik júdásaik révén halásszák le a világot.

#405662 Netmaster Előzmény: #405352

Majd megkérdezem zsidó ismerőseimet (már amelyikről éppen tudom, nem szoktam megkérdezni), hogy mit vettek el az országtól, de szerintem hülyének fognak nézni. Akkor is, ha megkérdezem, hol van az otthon, mert itt.

Azt viszont nem értem, ha valakinek az ottani szélsőséges nacionalistákkal baja van, az az ittenieket miért kedveli, de sebaj, ez is bőven belefér a kettős mércébe.

#405564 Ibiza Előzmény: #405240

ha jól tudom a budapesti libakereskedők támogatták a klubot.. ezért hívják őket libásoknak.. vagy néha beengednek nekik a pályára egy szép gúnarat...

#405352 matgab Előzmény: #405240

Mindig is annak számitott, csak a 2. VH után ezt már természetesen nem volt ildomos tudni.

Amúgy elég csak a kék fehér alapszinükre gondolni, az sem véletlen...

Hidd el, ha kiesne egy magyar csapat az ottani első osztályból, annak lennének románok, akik örülnének! De elég nagy öröm az nekik önmagában, hogy megkapták Erdélyt és Partiumot!

Ha visszaadnák a zsidók az országnak, amit eddig az országtól elvettek, akkor nekem semmi bajom nem lenne velük, tőlem otthon lőhetnék a palesztin gyerekeket tömegével, ahogy szokták...

#405322 Fornit Előzmény: #405319

Valami hasonló sejtésem volt...

Ilyen alapon: "Az FTC-t pedig főként gazdag budapesti svábok hozták létre, mégpedig közös akarattal néhány gazdag budapesti zsidóval."

#405240 Fornit Előzmény: #405236

A Dunaszerdahely-el lenne igazán igazi a példa, az számit "magyar" csapatnak.

Én mondjuk nem tudom az MTK miért számít "zsidó" csapatnak, vagy ez csak olyan kreált ellenségkép a karlengető ifjoncoknak?

Re: nincs cím

#405239 Netmaster Előzmény: #401740

Szóval a kiesésen köz-örvendés az a nevén nevezés? Még esetleg rúgjunk párat a földön fetrengőbe, az jó magyar szokás, legyünk rá büszkék...

#405236 Netmaster Előzmény: #401754

Lássuk a kettős mérce tesztet. Tegyük fel, hogy a románoknál egy magyarnak tekintett focicsapat kiesik az első osztályból (ha jól láttam jelenleg ilyen helyzet nem állhat fent, de tegyük fel), amit az ottani parlamentben stílusosan a nagy-románia párt egyik képviselője hasonló szavakkal kommentál, a román társadalom osztatlan örömét hangoztatva. Mi lenne a véleményed? Biztos az, hogy korrekt, nemes hozzáállás. Sőt, hozzáteheted, hogy mennyire nem akarnak beilleszkedni, és milyen rasszisták ott Romániában a magyarok. :) Van ott szó a magyargyűlöletre, ha már előkerült?

A magyarok harmada nem szavazna

#404641 zeeh_

http://index.hu/belfold/2011/08/03/a_magyarok_harmada_nem_szavazni/

"De a szavazók közül kétszer annyian támogatnák a Fideszt, mint az MSZP-t, picit szűkült az olló."

Ez mindent elmond arról, hogy miért élősködhetnek már a nyakunkon 20 éve ezek az ex-KISZ-es, ex-MSZMP-s bandák. Lehet itt akármilyen szívatás, a sok marha még mindig a Fidesz/MSZP duóban látja a jövőt, miközben csak a csomagolás színes más. Ugyanolyan balfék banda mindkettő, Matolcsy ezt remekül bebizonyította az eltelt kicsivel több, mint 1 évben.