attam nekik kőcsönt. Bíbor -2 %-os kamatra.
:DDDDD
jen mai mozgása elég brutális
Eddig jól néz ki, naposon is rázárt a hetes támaszra, szép hosszú alsó kanóccal. Jöhet a pattanás.
Ja bocs igen.
Teljesült is az iccaka a második adag is. Aztán majd meglátjuk mi lesz belőle.
A Stop teljesül, az a szerveren tárolódik csak a követő stop-ot "menedzseli" a kliens.
Ja és nem VPN, hanem VPS...:)
Virtual Privat Server
metatrader ugye nem teljesíti a stop megbízásokat, ha kikapcsolom a gépet, és nem futtatok vpn-t se?
Emiatt kénytelen voltam 83.05-ön belemarkolni egy longba, hátha éjszaka megcsinálják a 82.8-as célárat, és lemaradok róla :)
gyerünk bébi, közel vagy :))
beleőszül az ember, mire kivárja a célárát :) 4 hónap basszus :) és hányszor megindult már felé... most megcsinálja remélem. Már úgyis oda vissza halálra szívatták egymást ezért a szintért :)
audjpy még 600 pipet lefelé plííz, ha kérhetem :)
de furán néz ki így leírva ez a 600 pip :)
olyan a devizapiac árfolyamjait együtt nézve mint a hullámvasút:
http://dunakanyaridojarasa.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1179&Itemid=1199
továbbra is tartom az 1,4500-ös céláram. Innnen naposon felfelé kéne kimozdulnia
kerül rövid ü.
Kína már egy ideje váltja át a dollártartalékát. A kampec az egész világnak elég tág fogalom. Én meg tudnék termelni magamnak majdnem mindent itthon... dollárgyengülés lesz, de ezen ne vesszünk össze, majd december elején megnézzük kinek volt igaza :)
Próbáld megérteni, hogy ha usa tényleg nagy bajba kerűl, kampec az egész világnak is. Akkor pedig rohamos dollárerősödés lesz. Ez soha nem volt másként a múltban és nem lesz másként a jövőben sem.
Trade szempontjából mondjuk nekem teljesen mindegy. Próbálom lekereskedni ha 1.50 felé indul el, és azt is, ha az 1.30 felé.
Hát szerintem meg pont de. Láttál te már olyat, hogy világválságban gyengűl a dollár?
Épp ez a kulcskérdés, hogy ha mindketten szarban vannak, akkor miért nincs jüan certi?
Ja és, hogy az ismert nótából idézzek:
Az athéni lipisen-laposon, a drachmámat tipisem-taposom