Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: egy rv-re eső vagyon

#404571 Inflexio Előzmény: #404357

Én is azt gondolom, hogy gyakorlatilag mindenben a tükörképe a mostani felállás az első jegyzéskori helyzetnek, és ez nagyon jó jel. Csak azért nem fejtegettem ezt még bővebben, mert nem akartam a mainstream pesszimizmussal nagyon szembe menni itt a fórumon. :-)

#404554 Zotya32 Előzmény: #404549

Derék dolog! Ezek szerint mégis csak a kicsikkel akarnak jegyeztetni. Ha már a vezetőség példát mutat, kövesse őket a közkéz.

Már csak 348 millát kell kiBöjt(h)ölni.

#404549 macika Előzmény: #403908

A PHYLAXIA 1912. Holding Nyrt. (1113 Budapest, Bocskai u. 77-79.; a továbbiakban:

„Holding”) valamint Dr. Tóth Péter a Holding Igazgatótanácsának elnöke, stratégiai

vezérigazgató tájékoztatja a tisztelt Befektetıket, hogy Dr. Tóth Péter részvényesi elsıbbségi

jogával élve 2011. augusztus 3. napján kötelezettséget vállalt 40.000 darab 25 Ft névértékő és

kibocsátási értékő Phylaxia törzsrészvény átvételére, mely részvények ellenértékét a mai

napon teljesítette. Amennyiben az elsıbbségi joggal rendelkezı részvényesek nem tesznek a

felajánlott részvénymennyiséget meghaladó kötelezettségvállalást, úgy az új részvények

keletkeztetését követıen Dr. Tóth Péternek a meglévı részvényeivel együtt összesen 175.252

darab Phylaxia törzsrészvénye lesz.

A Holding valamint Dr. Jeszenszky Zoltán a Holding Igazgatótanácsának alelnöke, akvizíciós

vezérigazgató tájékoztatja a tisztelt Befektetıket, hogy Dr. Jeszenszky Zoltán részvényesi

elsıbbségi jogával élve 2011. augusztus 3. napján kötelezettséget vállalt 40.000 darab 25 Ft

névértékő és kibocsátási értékő Phylaxia törzsrészvény átvételére, mely részvények

ellenértékét a mai napon teljesítette. Amennyiben az elsıbbségi joggal rendelkezı

részvényesek nem tesznek a felajánlott részvénymennyiséget meghaladó

kötelezettségvállalást, úgy az új részvények keletkeztetését követıen Dr. Jeszenszky

Zoltánnak a meglévı részvényeivel együtt összesen 48.500 darab Phylaxia törzsrészvénye

lesz.

PHYLAXIA 1912. Holding Nyrt.,

Dr. Tóth Péter, Dr. Jeszenszky Zoltán

#404357 Trisz Előzmény: #403834

A jegyzéssel kapcsolatos bejegyzéseiden elgondolkodtam. Nem nagyon követtem figyelemmel a múltkori jegyzést. Viszont van egy olyan prekoncepcióm, hogy ha szembeállítjuk a múltkorit a mostanival, akkor lényeges dolgokban nagy a különbség.

Most semmi hírverés vagy szórják a negatív infókat. Az előzőnél!?

Most rossz a tőzsdei hangulat. Az előzőnél jó volt.

Most nagyon sietve lepörgetik. Az előzőnél!?

Most a kicsiket nem igen akarják megnyerni. Az előzőnél!?

És lehet még biztos több ilyen kérdést is felvetni. Félre ne értsen senki! Nem akarok senkit semmilyen irányba befolyásolni. Sőt. Azt gondolom, amit kifejtettél. Alapvetően az lehet az árfolyam emelkedésének biztosítéka, ha a kicsik nem jegyeznek, vagy minimális mértékben.

(Persze, ha jegyeznek sem veszett minden esély. Utána egy további lejtmenetben még sokat vissza szerezhetnek. Bár a mostaniak szvsz nehezebb esetek lennének.)

#403908 Sly-- Előzmény: #403834

Szeritnem csak simán ennyire képesek a Phy. jelenlegi jogászai.

Aki jegyezni akar, nyilván megkértezte a megadott nadray kukac nadray.hu-n, hogy mindez hogyan lehetséges. Remélhetőleg.

#403839 lajikus Előzmény: #403834

Nem gyenge a hír : )

Kicsit elhamarkodott volt ez az augusztus 11-e, nem?

Úgy látszik nem számoltak a cégbíróság átfutási idejével, amit egyébként nem gondolnék, mert nagyon is jól ismerik ők annak működését még korábbról.

Ha akarnék se mernék jegyezni ezek után. Legalábbis biztos elfogna a kétség.

#403834 Inflexio Előzmény: #403785

Érzitek a kommunikációs stratégiát? Hetek óta az a kérdés, hogyan lesz tőkeemelés, ha nincs bejegyezve az új névérték. Erre nem kiadnak egy közleményt, hogy nyugi, rajta vagyunk, addigra meglesz a bejegyzés, hanem tudatják, hogy bizony még mindig 200 forint a névérték, ennyi. Találgassatok tovább. Biztos én is így csinálnám, ha az lenne a szándékom, hogy kisböfiknek adjam el a frissen jegyzett részvényeimet. Végülis minek a kisbefektetői bizalom, netán hurráoptimizmus, nekem az a jó, ha minél olcsóbban adom el a részvényeimet. Van annyi pénzem, minek még több? Vagy nem?

#403798 macika Előzmény: #403791

ogli bácsi majd többet vár ĐĐ

ez phylaxia hanem tudod

junki semmi

#403791 Trisz Előzmény: #403734

Ez a fajta vita nem méltó ide. Még hogy 40-nél Ogliztál!?

11835 2011.06.09 10:36 macika (Kezdő fórumozó) Re: Még nincsenek a Gyorskocsiban? Címzett: @macika

a biztonsági őrök kiárusítást tartanak

06.09-én min 24 max27 volt az árfolyam.

12411 2011.07.13 15:46 macika (Kezdő fórumozó) Re: nincs cím Címzett: @kerikoma

valaki nagyon szór, de nem adja olcsón

fősped? vagy a biztonságinak van még:

07.13-án 24-28 között volt az árfolyam. A két bejegyzés közötti időszakban volt a mélypont. Még jófejkedtem is, hogy nem a 20-at írtam.

Ennél azért többet várok tőled Macika!

#403789 Zotya32 Előzmény: #403785

aug. 11-ig akkor megtörténik a cégbírósági bejegyzés. D_mode írta ha jól emlékszem, hogy aug. elejére várható. Vagy kamu a tőkeemelés, vagy ennyire nem értenek hozzá, vagy a kutyát sem érdekli, hogy mit csinál a cégbíróság, és az van amit a közgyűlés döntött :)

#403775 Trisz Előzmény: #403750

Nem. Viszont a pontosítást azért tartottam fontosnak, mert Macika adott ennek egy kis felhangot. Így gondolom, teljesen egyértelművé vált ez a rész.

#403774 Sly-- Előzmény: #403757

Igen, ezzel gyakorlatilag elismerte TP, hogy nem a valós értéken veszik meg a Bremert. Tehát azt is, hogy 25 Ft alatt is meg fogja érni nekik eladni, ha úgy adódik.

De mire lesz ebből is egyáltalán valami? Hónapok...

#403757 Zotya32 Előzmény: #403750

jó ez a magasabb kockázati felár duma, mert így ezentúl nem mondható el, hogy direkt túlértékelték az apportot. tanulnak ők is a hibákból ( csak ettől én még nem kerülök közelebb egy kisebb veszteséggel történő kiszálláshoz.)

#403750 Sly-- Előzmény: #403709

Neked az jött le a hsz.-emből, hogy én úgy gondolom, hogy KG rosszul járt?

Inflexió írta, hogy "készpénzért jegyzett részvényt pedig senki bennfentes nem fog bekerülési ár alatt szórni", erre írtam, hogy KG-nak még ez is sikerült. Persze úgy, hogy féláron kiszórva is jól járt vele. Tehát úgy gondolom, hogy attól, hogy a jövőbeni jegyzések készpénzesek lesznek, még nem egyenesen arányosak azzal, hogy árfolyamot is fel kell húzni a szóráshoz.

#403732 kata311 Előzmény: #403713

"nem is tudom, hogyan definiáljam magyam''

talán kérdezzen meg minket...:((