Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#404271 Euroman Előzmény: #404268

kiváló meglátás, remek összefoglalás....ezt 2008-ban én is megtanultam...aki akkor nem volt még itt, az most fogja....azzal, hogy szerintem most nagyobb a baj....qe1-2 kifújt, eur,usd kifújt, lassan kína is kifúj...marad a chf,jpy,és társai

#404268 kelvin Előzmény: #404264

NEM, főleg nem ilyen zivataros időszakban!!!!!! A lentebbnél mindig van lentebb. A 2Ft is tud felezni! Bikapiacon kell aljvadászni, medvén tetővadászat van. Illetve, ha már indikátoroknál tartunk, akkor pánikos időszakban az RSI-t el kell felejteni. Miért? Mert attól hogy valami túladott, a pánikban lehet még túladottabb. Azért még nincs pánik, de eléggé borús a hangulat.

Pánik akkor lesz ha a dow 4-5% közötti mínuszt csinál az oti meg 10-15%-ot, mint 3 éve.

#404264 macika Előzmény: #404258

hetes macd-k lefele tekernek kint (is)

az aljkeresés jó stratégia?

talán, de az impulzív mozgás most nem felfele mutat

#404259 Hathor Előzmény: #404254

Ha meg 20K bux törik, akkor 15K célba lesz véve.

Na de ne igyunk előre a medve bőrére.

Bár nem bánnám ha ihatnánk, de majd inkább 15Kn.

Felbontjuk a megnyert Stokis pezsgőt :)

#404258 Atticus Előzmény: #404251

szvsz sp 1400 is lehet még szeptember végére, én long vagyok egyelőre. vettem ma sp-t eurchf-et, minden mi szem-szájnak ingere. asszem ha még az usdjpy-re is rányomok, ahogy terveztem, már beszámíthatatlanak ítél meg a környezetem :)

#404257 akpo7 Előzmény: #404255

Ha ez hetes chart, akkor meg nem tort, mert nincs vege a hetnek. :)

Amugy sztem fog. Az egesz mar recessziorol es nem holmi allamadossagokrol szol...

#404255 Hathor Előzmény: #404254

:))

rövidre nézed.. az csak a fej-váll célára, háttérben ott a nagy fej váll az esésben, azt viszont most nem rajzolom fel, mert fent van a bolgban.

Viszont felrakom hete képet is:

A csatorna is tört a mai nappal, ami 2009-től emelkedett.

http://postimage.org/image/1197zm8pw/full/

#404250 BudFox Előzmény: #404247

küld el mindenkinek :)))

na léptem...holnap izgalmas napunk lesz megint ..zsozsót előkészíteni !! :D

#404247 Hathor Előzmény: #404235

Na kérem szépen!!!!!

Elérkeztünk a hármas csúcs nyakvonalára!!

Első csúcs dupla csúcs, majd egy fej-váll a második csúcs, harmadik pedig megint egy dupla csúcs,aminek célára kb.elkészült!

Ez a képem sokat mond szerintem, iszonyat bearish jel, he letöri ezt a nyakvonalat!!

A három csúcs egyben egy nagy fej-váll, mint trendfordító alakzat, azaz bull piacpot fordíthatja. Talán a nagyok is így látják a helyzetet!

http://postimage.org/image/t0s7wtdw/full/

Ezt bemásolom a mai blogomba, ami erről szólt napközben

na végre esés, csak a go…

#404246 Donoo

na végre esés, csak a gond, hogy pont azok a részvények estek a legkevesebbet, amiket kiszemeltem buy-ra :DD illetve ma adtam egy vételi megbízást, ami nem teljesült, me 1 másodperccel előtte ugrott az árfolyam, sikerült volna +25%ot fognom 40 perc alatt... peches nap volt ez is számomra :D

#404240 BudFox Előzmény: #404235

de ha nem is lesz...szolidan essünk egész nap..

(jó hogy visszanyitottam a shortjaimat)