Igen, ilyenkor döbben rá az ember, hogy a nyereséges poziciónál csak egy kicsit rosszabb az, amikor nincs egyáltalán poziciód! -mert akkor nagyon jó beszállási pontot is el lehet csípni...
Igen, ilyenkor döbben rá az ember, hogy a nyereséges poziciónál csak egy kicsit rosszabb az, amikor nincs egyáltalán poziciód! -mert akkor nagyon jó beszállási pontot is el lehet csípni...
most viszont nagyon húzzák a futuresokat...ha kinyitnak megindul szerintem...legalábbis ez szokott lenni...
az a baj hogy meg mikor azt akarom hogy felfelé menjen..alig akar megindulni..egyhelyben áll mindig...fene se érti ezt..
Legjobb váltani a legnagyobb esési napon, mikor majdnem elér egy előre megadott célárat, és van egy pont ahol kifullad a nagy esés..onnan szokott napon belül 300-400 pontot emelkedni..
mint pénteken a 21.390 nél...
volt rá 1 perce az embernek hogy meggondolja magát...hogy innen fordul -e vagy nem..
pedig átfutott az agyamon hogy most kéne zárni shortot, és fordítani...de ennél nehezebb nincs is a tőzsdézésben.
Vajon ha nem lett volna a reggeli pozitiv bejelentés, hol tartanánk? -4%?
húzzák-vonják a büdös kisfú mollyt folyamatosan.
hatit nem hatja meg.
off
nemrég hallottam a rádióban:
"reggelre erősödött a forint mivel amerikában megegyeztek az adósságplafonról" meccsoda dilettantizmus
on
Jónapot,hölgyekurak,megmondaná vki promt és hati értékét? Köszi...
Némileg nagy volt az örömködés nálunk pénteken,látva az akkori usák zárót,mai futik állása alapján kábé 0-n lennének :D
Ezzel csak az a baj, hogy Egon nem egyszer volt tökéletes kontraindikátor :D
Jelen árazást alacsonynak találom a hazai részvényekben, de lehet hogy csak a megszokás miatt, és ilyenkor lehet nagy pofont kapni...
Egon emelkedést vár hatiban...nem is kétséges..célár 22.250 - 22.300 - 23.100
nem fog menni egy csapásra szerintem....egkét nap kell hozzá...úgyhogy türelem...
Eddig mindig az volt a hibám hogy nem fordítottam shortból longba. és elment a nyerő nagy része... most ki akarom használni.
Huh, ez veszélyes, amikor együtt shortoltunk, akkor rally volt. Most együtt longolunk, akkor... :))) (remélem ekkor bejön a közös irány...)
Emelkedést azért várok, mert ekkora alulteljesítést ami eddig volt, valamelyest korrigálni szoktunk. Kb. 15% amennyivel lentebb vagyunk.
Ez a long egy rövidtávú felpattanás a meglátásom szerint. Másfél hete zártam volna, de az 50-es kt. kicsit betett... Nem hiszem hogy 26.000es bux lesz az idén, de azt gondolom hogy ennél azért leszünk magasabban is. -persze ha borul a bili, itt kő kövön nem marad, jöhet a 4számjegyü hati érték...
akkor most együtt longolunk.. :-))
azthittem ennél azért jobban fogunk emelkedni...majd akkor indul meg amikor meg már az esést várnám.
Pedig biztos van véleményed, hogy miért tartod, miért vársz emelkedést, mit szólsz az adósságválsághoz, mik a gondolataid.
Mindenki gondol valamire, amikor megnyitja a stokit szerintem, nem csak arra hogy ma megnyitok egy oldalt a neten és olvasgatok kicsit ,-)
Nem muszáj, csak én ezt gondolom..
Sziasztok, csak olvasgatok, nem tudok hozzászólni a tökepiaci folyamatokhoz. 45db hati long tartva, 22.500 környékén már elengedném a "kezét"
Megint 53 felhesználó van az oldalon, ebből 50 olvasgat kb :)
nem érdekes itt semmi. Jöhet USA csőd, jöhet megmentés, immunins mindenki a dolgokra :)
Na ránézek az ingatlanpiacra, azzal is kell foglalkoznom ,-)
Azért vicces...
amikor esni kéne folyton jönnek a jó hírek amivel felfelé akarják húzni a piacot..
most amikor emelkedni lehetne meg már két cikk is jött, ami lefelé húzza picit...
Na portfolio is lenyulja amit írok.. :))
két perccel később le is közölték:
A magyar piac már pénteken beárazta a megegyezést
2011. augusztus 1. | 09:26
http://www.portfolio.hu/vallalatok/a_magyar_piac_mar_penteken_bearazta_a_megegyezest.153144.html
Egyetértek, lassan nálam is újranyílik a dax short, amit pénteken estefelé zártam.
Pénteken kicsit nagy volt a rántás, mert 16.30kor beszét Obama, ami hűtötte a piacokat, megállapodást gyanítva, ekkor 2%ot húztak kb vissza (mondom fejből).
Ne ijedjünk még meg az eséstől, messze a nap zárás. Viszont mint írtam, a szavazás még hátra van az adósságplafon kérdésben, addig bizonytalanság uralhatja még a piacot, az átmeneti megnyugvás mellett. Itthon a trend csökkenő, ellenben mai gyertya sokat mondhat. Nem gondolom, hogy gyászba kéne borulni, egy kis reggeli tejbe papira.